“Șeful” vine la Călărași

Luni, 11 noiembrie 2019, Teatrul Avangardia din București aduce pe scena sălii de spectacole Barbu Știrbei din Călărași piesa de teatru “Șeful”, în regia lui Ricard Reguant.

Avându-i în distribuție pe Șerban Pavlu și pe Cristi Iacob, piesa de teatru este o comedie plină de umor și duioșie, scrisă de unul dintre cei mai în vogă comedieni și dramaturgi din Spania, Eduardo Aldan.

În seara de Revelion, șeful unei mari companii rămâne blocat în birou cu un angajat pe care tocmai l-a concediat.

Pe durata acestei “încarcerări” involuntare, se văd obligați conviețuiască și să treacă prin situații dintre cele mai absurde și amuzante.
Dar, după această noapte, viețile lor vor fi schimbate pentru totdeauna.

În fond, piesa aduce în atenția noastră un vis pe care îl avem cu toții: să reușim să scăpăm de toate lanțurile din viața noastră până ce ajungem sa devenim propriul nostru șef.

Piesa de teatru începe la ora 18:00.
Biletele pot fi cumpărate de la Casa de Bilete a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași (50 de lei- loc în sală) sau 40 de lei – loc la balcon).
Orice alte informații pot fi solicitate la numărul de telefon 0242.314.925.

Evenimentul face parte din Programul Toamna Culturală, care se închei pe 26 noiembrie, cu partea a doua a piesei “Cum se face”, a Companiei Teatrale Rotari Entertainment. Prima parte are loc tot luna aceasta, pe 21 noiembrie.

Foto și text: teatrulavangardia.ro

Unii au citit și asta: