Senator Filipescu: “Am votat pentru ca românii să se întoarcă acasă”

Senatorul PNL Răducu Filipescu a votat în jurul orei 10, la o secție de votare din incinta Școlii gimnaziale Carol I Călărași. La ieșirea din cabina de vot, liderul liberal a făcut o scurtă declarație:

“Am venit și am votat, ca și în alte ocazii, pentru o Românie în Europa. Am votat ca noi să rămânem, mai departe, în Europa. Am trăit trei ani foarte grei de Opoziție, în care am luptat împotriva PSD. A venit și ziua în care PNL, care are guvernarea, care trebuie să aibă și Președinția, care peste câteva luni va avea și mai mulți primari, să ajungă și conducă România și după 4 ani să fim în stare să spunem că am făcut ceva pentru țara noastră.

Am văzut de dimineață o imagine foarte plăcută, care chiar m-a impresionat, cu o fată în Spania care a cântat “Acasă-i România”.

Niște imagini impresionante care ne arată încă o dată că, indiferent unde ai fi în lumea asta, gândul îți este acasă. Și acasă înseamnă în România, o Românie care trebuie să fie în Europa, și în Europa ea trebuie să fie o țară normală. O țară care să se dezvolte și care să ofere tuturor românilor, oriunde ar fi ei, posibilitatea să se întoarcă acasă.

Am votat astăzi pentru ca românii de peste tot să se întoarcă acasă și să găsească aici, acasă la ei, în România, locurile pe care și le doresc pentru a munci și pentru a-și crește copiii, pentru a-și întreține bunicii și părinții. Doamne ajută, diseară să auzim de o victorie măreață pentru Partidul Național Liberal.”

Unii au citit și asta: