Senatorul Cionoiu are alte priorități decât disputele politice

Senatorul PSD Nicușor Cionoiu nu se lasă distras de la prioritățile sale și nu este interesat de neînțelegerile din sânul coaliției de guvernare. Ispitit de jurnaliști, într-o conferință de presă, să-și dea cu părerea despre recentele dispute dintre partidele care formează coaliția de guvernare, senatorul de Călărași, Nicușor Cionoiu, a mărturisit:

“Dacă mă întrebaţi pe mine,  să ştiţi că este problema care mă preocupă cel mai puţin! Nu am  nici interesul şi nici dorinţa să mă gândesc la acest lucru. Credeţi-mă că, în viaţa în care am intrat acum, am constatat că sunt aşa de multe probleme încât dacă mă mai gândesc la un război sau la o dispută… uit ce trebuie să fac.”

Cionoiu spune că nu este interesat de războaie, el fiind dispus de colaborări, în interesul comunității, inclusiv cu PNL sau USR. El chiar speră că ar putea colabora cu parlamentarii PNL din Călărași pentru contribui la dezvoltarea județului.

Senatorul PSD Nicușor Cionoiu s-a arătat îngrijorat de modul în care va arăta Bugetul pe anul 2021, fiind semnale puternice că județul Călărași va avea de suferit serios din cauza diminuării sensibile a alocației bugetare. El a precizat că parlamentarii PSD vor iniția o serie de amendamente la Legea bugetului de stat. Parlamentarul de Călărași a subliniat că domeniile sănătate și educație vor trebui să beneficieze de toată atenția, numindu-le domenii esențiale. “Dacă suntem sănătoși și educați, atunci avem de toate…” – a conchis Nicușor Cionoiu.

 

 

 

 

Unii au citit și asta: