in ,

Senatorul Cionoiu: ”La mulți ani, eroilor noștri cu cască și mănuși roșii!”

Senatorul Nicușor Cionoiu nu a lăsat ca Ziua Pompierilor să treacă neobservată.
Pe 13 septembrie, senatorul PSD Călărași a transmis un mesaj eroilor care își pun viața în pericol pentru protecția noastră.

”Pe 13 septembrie, România sărbătorește Ziua Pompierilor, o ocazie specială de a recunoaște curajul și devotamentul acestor eroi care își pun viața în pericol pentru a ne proteja. Pompierii sunt adevărați salvatori în momentele de nevoie, indiferent cât de mare sau mică este intervenția.
În această zi de sărbătoare, să ne exprimăm recunoștința față de eforturile lor neîntrerupte și să le mulțumim pentru sacrificiul pe care îl fac pentru a proteja întreg neamul românesc aflat în fața primejdiilor, precum inundații, furtuni, alunecări de teren, incendii și alte evenimente care i-au solicitat până la epuizare.
Să apreciem dedicația și curajul lor de a se ridica mereu la înălțimea misiunii, aducând siguranță și speranță în inimile noastre.
La mulți ani, eroilor noștri cu cască și mănuși roșii! Să rămâneți mereu puternici și sănătoși, gata să faceți față tuturor provocărilor pentru binele comunității noastre!” Nicușor Cionoiu, Senator PSD Călărași