in

Senatorul Nedelcu: N-am de ce să mă leg atât de tare nici de PNL, nici de PDL, nici de alt partid. Eu… n-aş mai vrea să fac nici un fel de politică.

nedelcu1Ieri după amiază, pe lista parlamentarilor din grupul independenţilor a apărut şi numele senatorului PNL de Călăraşi, Vasile Nedelcu. Contactat de portalul de ştiri www.infoMuntenia.ro senatorul Nedelcu spune că nu este adevărat, deşi mai mulţi ziarişti din ţară l-au sunat să-l chestioneze în această problemă.

Senatorul Vasile Nedelcu admite, totuşi, că a purtat o discuţie cu reprezentanţii grupului independenţilor din Parlament, dar spune că n-a dat, încă, un răspuns clar: „Am avut o discuţie cu ei… Am zis, dom’le mai mă gândesc… Să vedem cum evoluează lucrurile. Aş vrea să-i ajut pe alegătorii mei, să vedem cum îi ajut pe fermieri, pe agenţii economici. Am avut o simplă discuţie cu cei de la Grupul independenţilor.”

Senatorul Nedelcu mărturiseşte că nu se simte atât de legat de PNL şi ar prefera să nu mai facă nici un fel de politică: „În principiu… să vedem. N-am de ce să mă leg atât de tare nici de PNL, nici de PDL, nici de alt partid. Eu… n-aş mai vrea să fac nici un fel de politică. Pentru că m-am săturat. Numai discuţii, baliverne… una se discută la Senat şi alta apare la televiziune.”

Întrebat dacă a luat o hotărâre să părăsească PNL pentru a deveni independent, senatorul Vasile Nedelcu a declarat: „N-am luat o hotărâre. Mai discut… Să vedem… să-mi găsesc o motivaţie clară.”

Vasile Nedelcu este senator PNL, în Colegiul uninominal nr.1 Călăraşi reuşind să-l învingă pe Doru Ioan Tărăcilă. Nedelcu a activat în anii 1995-1997 în funcţia de vicepreşedinte al PDAR, iar după o perioadă politică incertă s-a apropiat de PNL, pe listele căruia a şi candidat în 2008 pentru o funcţie în Senat.

Sâmbăta trecută membrii ai conducerii PDL s-au întâlnit cu reprezentanţi ai Grupului parlamentarilor independenţi, punctul central al discuţiilor fiind formarea unei majorităţi parlamentare şi susţinerea unui Guvern.

Proiect de peste 13 milioane de euro pentru un drum din judeţul Călăraşi

Poliţia rutieră din Călăraşi este pregătită de iarnă