in

Și-a agresat fosta concubină și s-a predat polițiștilor

Later edit: În cursul zilei de luni, 9 octombrie, pe numele agresorului, a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
La data de 5 octombrie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a fost sesizat de un bărbat, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că fostul concubin al iubitei sale îl amenință cu moartea.

În fapt, în jurul orei 01:20, un bărbat de 35 de ani, ar fi pătruns, fără drept, în locuința fostei concubine, ar fi spart geamul unei ferestre și ar fi pătruns în interiorul imobilului, iar cu un obiect tăietor înțepător și-ar fi lovit fosta concubină, pe mama acesteia și pe actualul concubin al femeii.

De asemenea, acesta ar fi aruncat cu benzină pe părinții fostei concubine, provocându-i leziuni la nivelul membrelor superioare tatălui femeii, iar ulterior, acesta ar fi fugit către extravilanul comunei Roseți, județul Călărași.

Persoanele vătămate au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, în prezent fiind stabile din punct de vedere medical.

Bărbatul s-a sustras căutarilor și au fost demarate activități pentru depistarea sa.

Căutarile au fost efectuate și cu ajutorul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, polițiștilor din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Călărași și Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Călărași, precum și a unui elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne.

În dimineața zilei de 9 octombrie, bărbatul agresor, Radu Costel Dumitru, s-a predat.

În prezent, acesta se află în custodia polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași, pentru stabilirea întregii situații de fapt.