Siderca S.A. Călăraşi: Hoţii furau cu voie de la paznic

În  ziua de 01 noiembrie a.c., în jurul orelor 18.00, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi, au desfăşurat o acţiune de prevenire a faptelor antisociale, pe raza municipiului Călăraşi, ocazie cu care au fost depistaţi numiţii R. Andrei şi G. Viorel, ambii din municipiul Călăraşi, care se deplasau cu un atelaj hipo, pe varianta Nord a municipiului, încărcat cu piese metalice, anunţă Biroul de Presă al Jandarmeriei Calarasi.

În  urma verificărilor efectuate s-a stabilit că susnumiţii au pătruns, cu acceptul agentului de pază,  în incinta Triajului de cale ferată din incinta S.C. Siderca,  de unde au sustras 9 saboţi de frânare şi 9 siguranţe saboţi de la vagoanele funcţionabile, tip C.F.R. marfă. Bunurile au fost recuperate şi  predate părţii vătămate.

Celor în cauză le-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul sâvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevazută si pedepsită de art. 209, al. 3, lit. f  Cod penal. Dosarul întocmit de jandarmi a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Calarasi în vederea continuării cercetărilor.

Unii au citit și asta: