in ,

Singurul candidat cu un Program de Guvernare concret și consistent: Amelia Giurcan, candidatul USR la Primăria Călărași propune soluții inovatoare

’’Alături de echipa mea, profesioniști cu realizări notabile, ne angajăm să oferim o voce reală și puternică pentru cetățenii orașului Călărași. După consultări ample cu comunitatea, suntem conștienți de preocupările și nevoile esențiale ale locuitorilor noștri. Nu este o surpriză că problemele legate de infrastructură, costul ridicat al apei, gestionarea gunoaielor și lipsa transparenței în relația cu autoritățile locale sunt printre principalele preocupări exprimate de către comunitate. Acestea și multe altele sunt probleme care nu mai pot fi ignorate și care necesită acțiune IMEDIATĂ și EFICIENTĂ. Avem convingerea fermă că putem face schimbarea pe care orașul nostru o merită. Prin implicarea activă a fiecărui cetățean și prin votul nostru unit pe 9 iunie, putem aduce transformările necesare pentru un viitor mai bun pentru Călărași. Suntem hotărâți să aducem schimbarea pe care orașul nostru o merită și să lucrăm împreună pentru un Călărași mai sigur, mai modern și mai prosper.’’ – Amelia Giurcan, candidat USR la Primăria Călărași.

Un program bazat pe RESPECT, SIGURANȚĂ, EFICIENȚĂ

Amelia Giurcan, candidatul USR la Primăria Călărași, a lansat un program de guvernare axat pe nevoile esențiale ale cetățenilor și pe valorile transparenței, eficienței și respectului. Acest program, care este primul și singurul de acest fel prezentat în cursa electorală, vine cu soluții concrete și inovatoare pentru îmbunătățirea calității vieții în mai multe domenii cheie ale orașului.

Printre proiectele inovatoare propuse se numără înființarea unui “Tel Verde Non-Stop” pentru sesizările referitoare la nereguli în activitatea primăriei, înființarea unui compartiment specializat în consilierea tinerilor pentru prevenirea consumului de droguri și inițierea și implementarea unui proiect pentru construirea unui Centru de Îngrijiri Paliative. Aceste inițiative reprezintă o noutate absolută pentru Călărași și sunt menite să contribuie semnificativ la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor.

Amelia Giurcan și echipa sa se angajează să transforme Călărașiul într-un oraș mai sigur, mai modern și mai prosper pentru cetățeni. Prioritățile principale ale programului de guvernare includ SIGURANȚA și RESPECTUL pentru cetățeni, combaterea corupției și consolidarea administrației în interesul cetățenilor, precum și un viitor mai bun pentru copiii orașului.

Programul propus de Amelia Giurcan are ca obiectiv principal și dezvoltarea economică și asigurarea bunăstării cetățenilor, cu accent pe accesarea fondurilor europene și atragerea investițiilor private care au potențialul de a schimba fața orașului și de a-l transforma într-o veritabilă atracție turistică.

În plus, o guvernare digitală modernă și transparentă, care să asigure accesul facil al cetățenilor la informații relevante despre administrația publică locală și serviciile disponibile se află pe lista priorităților.

Pe 9 iunie, votați schimbarea! Numărul 2 pe buletinul de vot pentru Primăria Călărași și Consiliul Local este alegerea care va duce la o guvernare responsabilă și transparentă. Haideți să scriem istoria împreună, pentru că ÎMPREUNĂ merităm mai mult!

Comandat de USR Călărași CUI Mandatar 21240009