in

Smiley a lansat o piesă despre cea mai pură formă de iubire VIDEO

Smiley marchează cel mai fericit eveniment din viața sa cu o piesă nouă, despre ”cea mai pură formă de iubire”. Noul single ”Până la tine” încununează venirea pe lume a primului său copil, atât linia melodică, cât și videoclipul purtând amprenta experiențelor ce l-au adus pe artist până aici.

„Bună dimineața! Noul meu cântec este despre cea mai pură formă de iubire. Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune pe care mi le transmiteți! Au ajuns”, a fost mesajul lui Smiley, prin care anunță lansarea noii sale piese.

„Până la tine” descrie emoțiile frumoase pe care artistul le-a simțit în momentul în care a devenit tată. Piesa este compusă de artist împreună cu Florin Boka, Lucian Nagy, Dorian Micu și Roland Kiss, la versuri Smiley colaborând cu Dorian Micu.

„Și inima mi-a zis că ai sosit / Și cine-s eu să o contrazic / Ai adus soarele cu tine, / Pentru noi e răsărit / Mi-ai arătat că până acum eu nu am mai iubit / Pe nimeni, pe nimeni, pe nimeni până la tine”, cântă Smiley pe refrenul noii sale piese, exprimându-și astfel bucuria enormă de a fi părinte.

Citește mai mult: www.infomusic.ro

Written by infomuntenia.ro

Atelier de modelaj în lut, la Muzeul Dunării de Jos

Sancțiuni de peste 60 000 de lei, aplicate de polițiștii călărășeni