Şocant | Poliţiştii i-au avut în mână pe autorii jafului armat din Călăraşi, dar nu au vrut să-i reţină?

Jaf armat Calarasi (11)O declaraţie cel puţin şocantă a venit din partea consilierului judeţean şi lider al PDL Călăraşi, Marian Dinulescu care a afirmat că poliţiştii au fost aproape de a-i prinde pe autorii jafului armat din Călăraşi dar că nu i-au reţinut de teamă că din cauza grevei din Justiţie aceştia vor rămâne tot în libertate.

Dinulescu spune că autorii jafului armat de la Bijuteria din Călăraşi ar fi fost depistaţi în apropiere de Feteşti, dar pur şi simplu au fost lăsaţi să scape. Solicitat de ziarişti să vină cu mai multe amănunte Marian Dinulescu a devenit evaziv: „S-o lăsăm… că nu sunt abilitat. Nici nu e treaba mea…”

www.infomuntenia.ro

Unii au citit și asta:

5 Comentarii

 1. Misto! Zic si eu ceva, sa mai iau… neste voturi! Dupa aia cica n-ar fi treaba mea..Ca la guvernare e Partidul Extraterestilor!

 2. Mesaj şters pentru limbaj indecent.

  * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

  Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat atunci când exprimaţi un punct de vedere.

  http://www.dincalarasi.ro

  * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * **

 3. Nu mi se pare corecta afirmatia facut de dl. Dinulescu, si nici nu as lua-o in seama, avand in vedere ca nu a prezentat si o dovada a spuselor sale, iar pana la a stabili o vinovatie politiei e cale lunga.
  De vorbe in vant suntem satui, doar au trecut aproape 19 ani de democratie si reforme…
  Nu cred nici in faptul ca politia s-a zbatut pentru prinderea faptasilor, dar aici este doar problema dansilor, si altcineva trebuie sa ii judece, din moment ce sunt platiti din bani publici pentru asa ceva, si nu e o chestiune complementara.

 4. O AFIRMATIE FOARTE GRAVA!
  LA FEL A PROCEDAT SI DL NICA,ARUNCI PIATRA SI ASTEPTI CA ALTI ZECE SA O SCOATA DIN APA.
  AICI TREBUIE SA SE AUTOSESIZEZE CINEVA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*