Şofer “profesionist” a intrat pe contrasens ca să evite un câine

În ziua de 27 iulie a.c., în jurul orei 1730, poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Valea Argovei şi Poliţiei Oraşului Lehliu Gară, au fost sesizaţi prin SUAU 112, cu privire la faptul că pe DJ 201 B, în afara localităţii Valea Argovei, a avut loc un accident rutier, produs în următoarele împrejurări:

Pe DJ 201B, relaţia Lehliu Gară- Valea Argovei, în timp ce conducea autoutilitara marca Dacia, proprietatea unei societăţi de leasing, conducătorul auto O. ADRIAN, de 43 ani, din Municipiul Bucureşti, a pătruns pe contrasens, pentru a evita un câine, moment în care a intrat în coliziune, cu autoturismul marca Renault, condus regulamentar din sens opus de P. MIHAI, de 42 ani, din Bucureşti.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui P. DANIELA, de 38 ani, pasageră pe locul din dreapta faţă, a autoturismului marca Renault, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto O. ARBORE ADRIAN posedă permis de conducere categoria ,,B,C,E” din anul 1997, iar conducătorul auto P. MIHAI posedă permis de conducere categoria ,,B“ din anul 1995.

Ambii conducători auto au  fost testaţi cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind negativ şi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal urmând a se propune soluţie prin parchet.

Unii au citit și asta: