in

Şoferi beţi sau fără permis de conducere | Jud. Călăraşi – 9 cazuri în 3 zile

politia rutiera – La data de 09 octombrie a.c., în jurul orei 2030, o patrulă mixtă (poliţist –poliţişti de frontieră) a oprit pentru control pe Calea Călăraşilor, din Municipiul Olteniţa, autoturismul marca BMW, condus de R. MARIAN de 29 ani, din Bucureşti.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că acestuia i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule, în cauză fiind întocmit dosar penal potrivit O.U.G. 195/2002.

–  În ziua de 10 octombrie a.c., ora 22.00, pe D.N. 3, în afara localităţii Ileana, poliţiştii au depistat pe B. MARIAN de 34 ani, din Oraşul Pantelimon, Judeţul Ilfov, în timp ce conducea autoturismul marca Mercedes, fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se dispune măsuri prin parchet.

– În timpul acţiunii desfăşurate de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Lehliu-Gară şi posturilor de poliţie arondate, în ziua de 10 octombrie a.c., ora 21.15, pe D.J. 305, pe raza Comunei Nicolae Bălcescu, a fost depistat E. GEORGE de 20 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia, fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal.

– În ziua de 10 octombrie a.c., ora 21.15, pe D.J. 305, pe raza localităţii Nicolae Bălcescu, poliţiştii au mai depistat şi pe C. ŞTEFAN de 32 ani, din Comuna Nicolae Bălcescu, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia, fără a poseda permis de conducere, în cauză fiind întocmit dosar penal, urmând a se dispune măsuri prin parchet.

– În ziua de 10 octombrie a.c., ora 21.15, pe Str. Agricultori, din Oraşul Lehliu-Gară, a fost identificat în trafic I. MIREL-CĂTĂLIN de 36 ani, din Sat Răzvan , în timp ce conducea autoturismul marca Dacia, fără a poseda permis de conducere. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se dispune măsuri prin parchet.

– Poliţiştii au oprit în trafic în ziua de 11 octombrie a.c., ora 02.35, pe D.J. 301, în Comuna Fundeni, autoturismul marca Dacia 1310, condus de M. MARIAN de 37 ani, din Municipiul Bucureşti, care, la testarea cu aparatul etilotest, a prezentat o îmbibaţie alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal.

– Pe D.J. 303, în Comuna Mănăstirea, a fost depistat, în ziua de 11 octombrie a.c., ora 01.20, Z. PETRE de 35 ani, din Comuna Corbeanca, Judeţul Ilfov, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia 1310, având o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal, urmând a se dispune măsuri prin parchet.

–  În noaptea de 11/12 octombrie a.c., în jurul orei 2325, o patrulă mixtă, formată din poliţişti şi poliţişti de frontieră, fiind în serviciul de patrulare pe raza Municipiului Olteniţa, au oprit în trafic autoturismul Dacia 1310, condus de G. NELU de 38 ani, din Comuna Chirnogi, Judeţul Călăraşi, care nu poseda permis de conducere. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

– În noaptea de 11/12 octombrie a.c., în jurul orei  0,10, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Lehliu Gară, au oprit pe Str. Farmaciei, din localitate, autoturismul marca Ford Mondeo,  condus de T. CRISTIAN de 32 ani, din Lehliu Gară.

Conducătorul auto se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul indicat de aparatul etilotest fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spitalul Lehliu Gară în vederea recoltării probelor biologice de sânge.