Sondaj de opinie: USL – 63%, Partidul Poporului intră în Parlament

Potrivit unui sondaj de opinie realizat in perioada 14-15 martie de Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic pentru Realitatea TV, USL ar castiga detasat alegerile parlamentare, astfel, 63% dintre romani ar vota cu PSD-PNL-PC.

La intrebarea pe cine ar prefera premier in acest moment, 68% dintre romani l-au indicat pe presedintele PSD Victor Ponta. De asemenea, potrivit sondajului, Emil Boc are sansa cea mai mare la sefia PDL.

Potrivit cercetarii, 63% dintre romani ar vota cu PSD-PNL-PC, in timp ce principalul partid de guvernare, PDL, se afla la 17%, Partidul Poporului – la 7%, PRM si UDMR – patru procente, transmite Realitatea TV.

citiţi toată ştirea pe news.corect.com

Unii au citit și asta:

7 Comentarii

  1. Nu ma omori te rog!!! Se stie ca Realitatea este un post aservit acestei aliante (nu ai contraargumente) …ce rost ar avea sa pui asemenea articol in site-ul tau ? AAA…doar ca informatie am inteles !! scuze!

  2. si inca ceva! Ideile si doctrina lor sunt aceleasi , stiu !! Mare alianta ! Mare Domne!

  3. @gigi: ti-as pune de gat poza lui basescu si te-as afisa in piata publica, sa stai cu o portavoce in mana si sa-l lauzi.. sunt curios daca dupa 48 de ore in piata publica iti mai arde de mistouri fara sa intelegi ca acea alianta are ca scop doar debarcarea marinarului chior si nimic mai mult.

  4. @NeSi
    pai in piata publica ti-ai gasit sa ma duci? unde sunt toti mosii? du-ma undeva unde sunt multe femei !
    Omule nu sunt PDL-ist dar aceasta alianta pute ….pute a balegar ! tu mirosi?

  5. Bai nene va pricepeti la politica precum porcul la teica:Sondaj fals lasati ciolanul eu vreu sa angajez un cioban din USL:Duceti-vanlargg cu Base.De ce a fugit Ponta la Focsani pe 24 ianuarie?Treburile basae urit,laati pe altii de valoare pacalicilor.Va schimbati oamenii de la un partid la altul precum femeia chilotii

  6. FSN pdl usl aceiasi mizerie:A-ti inceput hotia cu nume de privatizare in frunte cu ILYCICU de cind a venit cu traandahirii lui la putereLasati ciolanul duceti-va pe ogor la arat mucile cimpului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*