Sorin Oprescu vine la Călăraşi

Sorin Oprescu la CalarasiVineri, 23 octombrie, primarul general al Capitalei şi-a depus, oficial, candidatura pentru funcţia de preşedinte al României. Sloganul de campanie al acestuia este „Hai România.”

Cu această ocazie, Sorin Oprescu a declarat: „România trebuie să se întoarcă la normalitate. Avem nevoie de un nou început, de unitate, de consens, de reconciliere naţionala. Avem nevoie de linişte. Avem nevoie de lideri puternici capabili sa facă ordine în ţară, şi nu să-i dezbine pe români.”

Sâmbătă, membrii Comitetului de sprijin de la Călăraşi au susţinut o conferinţă de presă în care au vorbit despre subiectele criză politică, criză instituţională, criza valorilor. Aceştia susţin că societatea românească nu poate fi schimbată decât prin implicarea celor nemulţumiţi de actuala stare de fapt.

Marian Bălan, fost prefect de Ialomiţa, membru al staffului de campanie a precizat că Sorin Oprescu va fi prezent în judeţul Călăraşi toată ziua de joi, 29 octombrie. Sorin Oprescu se va întâlni, joi, şi cu simpatizanţii şi susţinătorii din municipiul Călăraşi.

www.infomuntenia.ro

Mircea Geoana

Unii au citit și asta:

1 Comentariu

  1. Fireste, in Ialomita si Calarasi Oprescu nu va umbla sub brat cu macheta Centurii Suspendate a Bucurestiului, promitand ca o va termina pana in decembrie 2009. Nu are de ce sa isi atraga oprobiul localnicilor, obisnuiti cu turme de vaci si oi la periferia oraselor, asemeni Bucurestiului din ultimii doi ani. Nu a promis celor din Baragan pasaje subterane si nu s-a perindat prin televiziunile locale spunand “Nu am timp sa candidez la Presedintie, am o datorie edilitara fata de cei care m-au ales”. Dom’ doctor stie bine ca halatul gri pe care l-a imbracat acum nu il va trimite in turul al II-lea, dar e la fel de constient ca procentele adunate (multe, putine) ar fi ajuns in capitalul opozantilor lui Basescu. Iar cu Marinarul are o intelegere serioasa, fara sa ia in calcul ca actualul Presedinte i-a infundat pe toti cei ce l-au ajutat candva (Plesu, Patriciu, Liiceanu, Dinescu, Vantu s.a.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*