in

Sorin Oprescu vine la Călăraşi

Sorin Oprescu la CalarasiVineri, 23 octombrie, primarul general al Capitalei şi-a depus, oficial, candidatura pentru funcţia de preşedinte al României. Sloganul de campanie al acestuia este „Hai România.”

Cu această ocazie, Sorin Oprescu a declarat: „România trebuie să se întoarcă la normalitate. Avem nevoie de un nou început, de unitate, de consens, de reconciliere naţionala. Avem nevoie de linişte. Avem nevoie de lideri puternici capabili sa facă ordine în ţară, şi nu să-i dezbine pe români.”

Sâmbătă, membrii Comitetului de sprijin de la Călăraşi au susţinut o conferinţă de presă în care au vorbit despre subiectele criză politică, criză instituţională, criza valorilor. Aceştia susţin că societatea românească nu poate fi schimbată decât prin implicarea celor nemulţumiţi de actuala stare de fapt.

Marian Bălan, fost prefect de Ialomiţa, membru al staffului de campanie a precizat că Sorin Oprescu va fi prezent în judeţul Călăraşi toată ziua de joi, 29 octombrie. Sorin Oprescu se va întâlni, joi, şi cu simpatizanţii şi susţinătorii din municipiul Călăraşi.

www.infomuntenia.ro

Mircea Geoana

Fată de 14 ani ameninţată şi lipsită de libertate

Crin Antonescu: “Cine crede că va avea loc un târg se înşală”