Sorin Ovidiu Vântu: “Sunteți niște proști!… Eu mai am mâncare, voi mai aveți?”

Sorin Ovidiu Vântu, recent ieșit din pușcărie, a realizat un mesaj video pe care l-a făcut public pe contul său de Facebook. “Generație, decide-ți singură soarta! Nu lăsa niște inepți ca Iohannis și Orban să decidă pentru tine!” – își face introducerea fostul magnat al finanțelor, creier al FNI.

SOV și-a cerut scuze pentru părul neîngrijit, motivând că asta se explică prin faptul că frizerul său este blocat de coronavirus. la domiciliu: “Salut generație! Iată că după patru ani ne revedem. Eu ceva mai alb, cu părul neîngrijit, dar nu din vina mea. Frizerul meu este arestat la domiciliu. Vina lui, că este peste 65 de ani. Vina voastră?! Că sunteți niște proști…” – și-a făcut intrarea proaspătul ieșit din închisoare.

“Eu nu instig pe nimeni la nerespectarea legii” – avertizează Sorin Ovidiu Vântu la începutul mesajului video.

Sorin Ovidiu Vântu a criticat decizia guvernelor de a obliga oamenii să stea în casă în timpul pandemiei de coronavirus:

“Generație, fiecare om, de când se naște și până moare, după ce a căpătat coonștință de sine, are dreptul să decidă de modul în care trăiește. Și tu ai dreptul să decizi modul în care trăiești. Dacă vrei să-ți asumi riscul să te îmbolnăvești, ți-l asumi. Dacă nu, stai închis în casă. Legea este tâmpită. D’aia trebuie să luptați, să o modificați.

Incapacitatea, imbecilitatea guvernanților, din nefericire nu numai în România ci la nivel planetar, v-a arestat pe toți la domiciliu. Eu mai am mâncare, voi mai aveți? Cât o să mai aveți?! Când n-o să mai aveți, o să ieșiți și o să dați în cap.”

Singura șansă a României este să iasă la muncă, să se ridice dracului toate interdicțiile

“Tâmpeniile cu care a venit Guvernul, vis-a-vis de măsurile economice, lasă statul în casă, nu fac doi bani. Veți muri cu toți de foame. Acest guvern ignoră că în România s-au întors peste 1,5 milioane de români care n-au de nici unele. Cu ei ce fac?! Le dau 75% din salariul pe care îl aveau în Italia, Germania, Spania sau Franța?! Nu. Îi lasă să moară de foame.

Singura șansă a României este să iasă la muncă, să se ridice dracului toate interdicțiile. Iar cei care își asumă riscul, se duc la muncă, iar cei care nu-ș asumă riscul stau în casă, e dreptul lor, iarăși.
Fiecare alege cum vrea să trăiască.

Nici un dictator din lume nu are dreptul… de aceea a fost împușcat Ceaușescu. Nici un dictator din lume nu are dreptul să decidă cum trebuie să trăiești, ce mod de viață să-ți alegi.”

SOV a mai spus că de patru ani pledează pentru ieșirea României din Uniunea Europeană și ruperea parteneriatului strategic de SUA.

Urmăriți intervenția lui Sorin Ovidiu Vântu:

Unii au citit și asta: