Şova l-a înfrânt pe Florea: Bebe Cristodor pus preşedinte la PSD Călăraşi

Bebe Cristodor

Lupta dintre „taberele” PSD implicate în lupta pentru controlul organizaţiei judeţene de la Călăraşi a intrat într-o nouă etapă, odată cu „mazilirea”, pentru a doua oară, a deputatului Daniel Florea.

Conducerea centrală a PSD a hotărât, în cadrul şedinţei Biroului Permanent Naţional, numirea lui Dan – Bebe Cristodor drept preşedinte interimar al organizaţiei judeţene Călăraşi. Ziarul Obiectiv adaugă că Daniel Florea a primit, premiul de consolare, preşedinte executiv, pe acelaşi scaun cu vicele de la CJ Călăraşi, Ion Ştefan.

Deşi parlamentarul s-a ferit să recunoască deschis intenţia de a prelua organizaţia de la Călăraşi, mai multe surse ne-au indicat lobby-ul agresiv pe care acesta l-a încercat, la conducerea partidului, pentru a i se încredinţa conducerea PSD Călăraşi.

Zvonurile, alimentate de un aparat de comunicare susţinut cu cele mai moderne mijloace, vorbeau despre o relaţie privilegiată pe care deputatul Florea le-ar avea cu membri ai conducerii centrale a PSD. Este posibil, însă, ca lipsa unei înţelegeri cu marele ministru Dan Şova să-i fi fost fatală lui Daniel Florea. Lobby-ul lui Şova a fost mai puternic şi se vede treaba că şi al naibii de eficient.

Este de notorietate faptul că Bebe Cristodor este protejatul lui Dan Şova, recomandarea ministrului atârnând mai greu decât lobby-ul încercat de Daniel Florea, numărând aici inclusiv invitarea la Călăraşi a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Oficial, desemnarea a luat în calcul auditul de management politic efectuat de Ecaterina Andronescu la Călăraşi, dar şi punctul de vedere al unei părţi a primarilor PSD din judeţ. Se pare că Daniel Florea, foarte activ pe Facebook şi la târguri de mirese, nu a reuşit să-i facă pe PSD-iştii, nici din Călăraşi nici de la Centru, să uite că el, până la urmă, vine din PDL, partid tradiţional adversar al social-democraţilor.

Numirea lui Bebe Cristodor nu înseamnă, neapărat, linişte în curtea plină de buruieni a PSD Călăraşi, deşi oricând o alegere proastă este mai bună decât lipsa unei decizii. Bebe este tânăr, fără experienţă politică şi fără victorii marcante, însă chiar lipsa unor performanţe notabile ar putea să-l întărâte pe noul preşedinte al PSD Călăraşi să demonstreze ce lider se ascunde în el.

În ceea ce-l priveşte pe Daniel Florea, acesta va avea timp să constate că pe primarii din judeţ nu-i convingi şi nici nu-i mobilizezi cu transmisii live, pe Facebook. Ca să depăşească renumele de deputat al municipiului Călăraşi, Florea va avea nevoie de ceva mai mult decât un cont de Facebook.

Unii au citit și asta:

3 Comentarii

  1. Deputatul Florea a demonstrat ca nu are ce sa caute in fruntea unei organizatii de partid. Nu ma refer doar la Psd ci la orice partid. Arogant, zeflemitor, invidios, plin de razbunare, cu actiuni fara nici un rezultat (in afara de multe like-uri pe facebook), superficial, egoist, fals, etc etc, a aratat tuturor ca nu are ce sa caute in politica. Vii de la PDL inainte de intocmirea listelor pt parlamentari, candidezi pe PSD, castigi colegiul (ar fi castigat oricine pe USL), apoi te apuci sa ii faci cu oua si cu otet pe cei care te-au sustinut in campanie si apoi si pe ceilalti colegi de partid si dupa putin timp te trezesti ca vrei sa le fi presedinte. Omul asta ori nu are simtul ridicolului ori…are ceva mult mai grav. O sa-l mai voteze dracu’

  2. lupta pt ciolan e mare . toti hamesitii se dau mari politicieni si lupta pt “binele” orasului . La munca cu voi jivine politice , gen cristodor sau dragos coman , fara politica sunteti zero ! n-ar strica un control anaf sau dna pt fiecare posibil candidat , inainte de alegeri . ia zi dragos coman , cum ti-ai facut averea ? cat impozit ai platit ? de unde ai bani sa deschizi tu barul ala + bani pt campanii…?????

  3. As fi vrut sa dau like comentariului de mai sus, dar pentru ca nu se poate il reproduc, pentru ca este purul ADEVAR: “Deputatul Florea a demonstrat ca nu are ce sa caute in fruntea unei organizatii de partid. Nu ma refer doar la Psd ci la orice partid. Arogant, zeflemitor, invidios, plin de razbunare, cu actiuni fara nici un rezultat (in afara de multe like-uri pe facebook), superficial, egoist, fals, etc etc, a aratat tuturor ca nu are ce sa caute in politica. Vii de la PDL inainte de intocmirea listelor pt parlamentari, candidezi pe PSD, castigi colegiul (ar fi castigat oricine pe USL), apoi te apuci sa ii faci cu oua si cu otet pe cei care te-au sustinut in campanie si apoi si pe ceilalti colegi de partid si dupa putin timp te trezesti ca vrei sa le fi presedinte. Omul asta ori nu are simtul ridicolului ori…are ceva mult mai grav. O sa-l mai voteze dracu’”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*