“Terapie in trei”: Spectacol caritabil, organizat de Asociația Pacienților Oncologici Călărași

Duminică, 26 mai 2019, Asociația Pacienților Oncologici Călărași organizează evenimentul caritabil “Terapie in trei”.

Spectacolul are loc în sala “Barbu Ştirbei” a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași, începând cu ora 19:00.

“Orice căsnicie poate fi salvată, dar întotdeauna e nevoie de… trei și de o rețetă anume a succesului. Se ia o sotie nefericită, un soț nehotărât și un psiholog nonconformist.
Soțul se curăță de mamă, se toacă mărunt, se condimentează, se pudrează, dar mai ales se ține bine la păstrare sub papuc. Soția se ia cu binișorul, se frământă bine, se dospește, se frăgezește până capătă o consistență docilă.
Se ia căsnicia, se întinde până la refuz, se asezonează cu o aventură, două, după gust, se reglează, se testează bine limitele, se încinge, se răcește și se aduce la o temperatură constantă. Se introduce la cuptor, se ține minim opt ani. Cu ajutorul unui psihoterapeut, ea se leagă sau se dezleagă. Poftiți….. serviți!”

Distribuție: Luminiţa Bucur, Maria Radu, Oleg Apostol

Tichetele de acces sunt disponibile și pot fi achiziționate la numărul de telefon 0723085439 (Lazăr Nicoleta) și 0728161500 (Nițu Ștefan).

Banii strânși vor ajuta la achizitionarea aparatului Scrambler Therapy. Terapia Scrambler este un tratament extrem de eficient, cu efecte de lungă durată. Studiile clinice au arătat că tehnologia reduce cu succes durerea la peste 80 % din pacienţii trataţi.

Unii au citit și asta: