Spectacol caritabil, organizat de bolnavii de cancer din Călărași

Asociația Pacienților Oncologici Călărași, în colaborare cu Școala Mircea Vodă – Călărași și Primăria municipiului Călărași, organizează un spectacol caritabil în data de 1 martie.

Spectacolul este unul aniversar. Actrița Cezara Dafinescu aduce la Călărași piesa de teatru “Jumătatea mea, bărbatul”.

“După 40 de ani petrecuți pe scena Teatrului Național București, actrița Cezara Dafinescu vine la o întâlnire cu publicul său. Și vine la întâlnire cu traista plină de amintiri! A îndesat în ea copilăria, adolescența, femeia îndrăgostită, frânturi din viața si din filmele sale, emoții și trăiri vechi şi noi.
Vă invităm să fiți părtași la aceste daruri pe care Cezara Dafinescu le oferă în spectacol, cu pasiune, cu generozitate, cu talentul şi frumusețea care au însoțit-o întotdeauna!“ Regizorul Toma Enache

Spectacolul este inspirat de piesa ”Actrița”, compusă de George Arion, special pentru Cezara Dafinescu. Regia este semnată de Toma Enache.

Pe Facebook, actrița mărturisește:
“Abia aştept să urc din nou pe scenă, să mă întâlnesc cu publicul meu, într-o piesă scrisă special pentru mine de George Arion și pusă în scenă de regizorul Toma Enache.
Ne-am obișnuit să ne amintim de actorii pe care-i iubim, doar atunci când pleacă într-o stea! Ce-ar fi să le dăm șansa să fie alături de noi și când mai au încă câte ceva de spus?!
Timp de peste 40 de ani am strâns în suflet toate vorbele pe care aș fi vrut să vi le spun, toată dragostea pe care v-am păstrat-o. Cred că a venit momentul să stăm din nou față în față!
Vă propun acum o astfel de întâlnire. Una în care să-mi dați prilejul să mă arăt așa cum sunt, cu bune și rele, cu vise și speranțe!“

Mai mult, spectacolul are scop caritabil, iar intrarea este pe bază de donație (35 de lei). Banii care vor fi strânși vor fi folosiți pentru achiziționarea unui vizualizator de vene VIVO 500S.

Partener al acestui eveniment este și Școala Gimnazială Mircea Vodă din municipiul Călărași, care va distribui mărțișoare spre vânzare, în vederea strângerii de fonduri în cadrul proiectului ”Nouă ne pasă”.

Spectacolul începe la ora 17:00 și are loc la sala de spectacole Barbu Știrbei Călărași.

Relații și informații pe pagina de facebook a Asociației Pacienților Oncologici Călărași sau la telefon 0723 085 439.

Unii au citit și asta: