Spectacol Umanitar „Nouă Ne Pasă”, organizat de școala „Mircea Vodă” Călărași

Din 2015, școala „Mircea Vodă” Călărași derulează proiectul umanitar „NOUĂ NE PASĂ”, născut din dragoste pentru oameni și din dorința noastră, a dascălilor, de a sădi în sufletul copiilor condescendență pentru semenii lor aflați în suferință.

În fiecare an, școala „Mircea Vodă” a descoperit un caz în Călărași și s-a implicat în rezolvarea lui prin strângerea unor sume de bani, prin promovarea acestuia în comunitate și prin desfășurarea unui spectacol umanitar în care evoluează un număr mare de elevi ai școlilor din județ.

Începând cu acest an, proiectul este recunoscut pe plan regional și a fost inclus de Ministerul Educației în Calendarul Activităților Educative Regionale – Domeniul educație civică, voluntariat, proiecte caritabile.

De-a lungul timpului, Inspectoratul Școlar Călărași, Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, Primăria Municipiului Călărași, Casa Corpului Didactic Călărași, Asociația Femeilor de Afaceri Filiala Călărași, Crucea Roșie Călărași, Academia de Arte Frumoase „Daniel Iordăchioae” au fost alături pentru buna desfășurare a evenimentului,

Anul trecut, școala „Mircea Vodă” s-a implicat, alături de Fundația SALVAȚI COPIII, în dotarea Maternității Spitalului Județean Călărași.

În 2019, școala „Mircea Vodă” strânge fonduri pentru a achiziționa aparatură modernă pentru Centrul de Transfuzii Sânge Călărași.

Contul, deschis de Crucea Roșie – Filiala Călărași, partenerul din acest an (prin prezența activă a Aurei Giurcă), este următorul: CONT – RO20BRDE120SV35897541200, deschis la BRD – Groupe Société Générale. Orice donație va sprijini demersul școlii Mircea Vodă pentru acțiunea din acest an.

Vineri, 12 aprilie 2019, are loc și spectacolul Umanitar „Nouă Ne Pasă”, începând cu ora 15.00, la Sala Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași. Pe scenă vor evolua elevi ai unităților de învățământ din întreg județul.

Intrarea este liberă.

Donațiile se pot face direct, pe parcursul evenimentului.

Unii au citit și asta: