in

Spectacolul Crăciun Vienez, la Călărași

Miercuri, 13 decembrie, Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași găzduiește spectacolul Crăciun Vienez, sustinut de orchestra “Wiener Weihnachten Orchestra”, având ca dirijor pe Miran Vaupotić.

Spectacolul are loc în sala Barbu Știrbei din Călărași și începe la ora 19:00.

Orchestra de cameră este formată din artiști ce au cântat în cele mai faimoase săli ale lumii pentru un „Crăciun Vienez” de cea mai bună calitate.
Dirijorul concertului, aclamat ca fiind “dinamic și informat” de către Buenos Aires Herald, croatul Miran Vaupotić a lucrat cu orchestre eminente, inclusiv Orchestra Simfonică din Londra, Orchestra Națională Regală Scoțiană, Berliner Symphoniker, Orchestra Palatului Schonbrunn, Orchestra Simfonică Radio din Praga, Orchestra Simfonică din Cairo, Orquesta Sinfónica Nacional Argentina și multe altele, având concerte în săli importante din întreaga lume, cum ar fi Carnegie Hall, Wiener Musikverein, Berliner Philharmonie, Victoria Hall, Forbidden City Concert Hall, Dubai Opera, Tchaikovsky Hall, International House of Music, CBC Glenn Gould Studio, dar și altele.

Invitații speciali în spectacol, Tina Munteanu, apreciata soprană a Teatrului Național de Operetă și Musical Ion Dacian si tânărul tenor Christian Christoff, o minunată voce a tinerei generații de cântăreți de operă, se alătură și ei Crăciunului Vienez. Cei doi au mai colaborat și anul trecut în spectacolul de Crăciun de la Sala Palatului, interpretarea lor obținând ovațiile publicului.

Corpul de balet al spectacolului va prezenta publicului grațioasele valsuri vieneze din frumoasele compoziții ale familiei de compozitori Strauss sau polcile săltărețe și mazurcile lui Franz Lehar.
Vor fi și alte surprize muzicale ale mai multor compozitori celebri, ce li se vor dezvălui spectatorilor pe parcursul serii.

Biletele se pot achiziționa de la sediul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași și online de pe iabilet.ro.
Prețul unui bilet este 169,52 lei (loc în sală) sau 127,14 lei (loc la balcon).