in

Comedie cu Anca Sigartău și Claudiu Bleonț, la Călărași

La finalul lunii mai, Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași aduce pe scena sălii Barbu Știrbei o nouă comedie – Spune-mi ce-ai făcut cu banii!

Regizorul Vasili Sigarev, cu ajutorul lui Claudiu Bleont, Claudiu Maier și a Ancăi Sigartău, promite un spectacol de teatru care va arăta că viața e frumoasă și că poți găsi iubire chiar și la etajul 10 al unui bloc de garsoniere din peninsula Kamceatka.

Nadejda Petrovna (Anca Sigartău) este disperată. Bărbatul ei, Boris (Claudiu Bleonț), a băut iar și a uitat ce a făcut cu banii din salariu. I-au căutat prin toată casa, au răscolit mica lor garsonieră (Nadia și Boris sunt muncitori, el macaragiu, ea brancardiera – trăiesc greu, se descurcă și mai greu, trag de fiecare rublă). După epuizarea tuturor soluțiilor clasice, Nadiei nu-i rămâne decât o singură opțiune – să invite un hipnotizator (Claudiu Maier), ales în urma unui anunț găsit în ziar, care să-l hipnotizeze pe Boris și să afle unde a pus banii din salariu.
Și de aici începe nebunia: sub hipnoză, încep să spună tot ceea ce au făcut și ascuns unii de alții, ce părere au cu adevărat unii despre alții, ce vise și speranțe au.

Piesa de teatru are loc vineri, 27 mai 2022, de la ora 19:00.

Prețul unui bilet este 60 de lei și poate fi achiziționat de la Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași.

Sursa foto: www.mystage.ro

Iepurele găină revine la Cinema Călărași (vezi trailer)

La zi: 17 mai – curiozităţi, aniversări