Stagiune de spectacole la Casa de Cultură Călăraşi – PROGRAM

Începând cu data de 14 februarie 2011, Centrul Cultural Judeţean Călăraşi dă startul primei stagiuni de spectacole a acestui an, “PRIMĂVARA CULTURALĂ”.

Stagiunea se va desfăşura în perioada 14 februarie – 30 iunie 2011 în sala de spectacole a Centrului Judeţean pentru Cultură şi Administraţie Publică “Barbu Ştirbei” Călăraşi.

Biletele se găsesc la sediul Centrului Cultural Judeţean Călăraşi, relaţii la numărul de telefon: 0242 / 314925.

Unii au citit și asta:

11 Comentarii

  1. Nea Mareeeean, vedeti ca se vand bilete chiar in ghereta de la intrare la parcarea de la Consiliul Judetean, toti care trec pe acolo vad anunturile… Pentru cele care se dau moca trebuie sa fiti V.I.P.

  2. marinica (cu aia mica), bilete se pot cumpara din mai multe locuri, la pretul de 15 lei cat. II sau 22 cat. I. pe sub mana, poate o faci tu;)

  3. ati cumparat voi vreun bilet ? toate sunt ” epuizate ” . draga lee2002 , e mica pt ca si tu ai gura mica , dar gustul ti-a placut , nu ?

  4. pt calarasenii de rand , bilete nu exista . ori iti iei abonament , ori ai pile sau relatii politice , alias pnl

  5. Perfect de acord cu Vali.Se dau asa-zisele “invitatii” pt V.I.P.-uri… iar biletele care s-au vandut,au fost extrem de putine.Din pacate,asta este realitatea!!

  6. e trist ca s-a ajuns cu spaga si cu interventii ” pe pile ” si la biletele de teatru . degradarea societatii romanesti…

  7. S-au rezervat aproximativ 200 locuri pentru abonamente(250 RON) in pozitiile cele mai bune, s-au vandut 80-100 doar … din acest motiv bilete nu se gasesc la toate spectacolele, va sugerez sa solicitati abonament.. veti avea surpriza sa fie locuri. Tot ca sugestie, nu cautati locurile de la etaj – vizibilitatea aproape zero – acustica proasta.. dar in lipsa de altceva…

  8. Apropo … modificati programul – nu mai este valabil deja … cereti detalii/lamuriri la Centru Cultural Judetean

  9. sala are 530 locuri , 200 abonamente , restul ? s-au vandut chiar toate cinstit ? nu cred ca se merita sa iti iei abonament pt 3-4 spectacole bune…sunt multe invitatii VIP moca…. danciu , filipescu si anghel nu sunt straini….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*