Stelian Fuia îl vrea pe Boc preşedinte PDL

„Eu, personal, susţin candidatura lui Emil Boc, deşi într-o primă fază ştiam că nu va candida. În momentul în care s-a hotărât să candideze, susţin candidatura lui şi cred că ar fi benefic pentru partid ca atât Emil Boc cât şi Vasile Blaga să facă echipă împreună.”- a declarat deputatul Stelian Fuia, în ultima conferinţă de presă a PDL Călăraşi.

Preşedintele PDL Călăraşi, Stelian Fuia, crede, însă, că la nivelul Guvernului este necesară, totuşi o schimbare: “Cred că la nivelul Guvernului este nevoie de o schimbare de premier. Este nevoie de o diferenţiere a celor două funcţii, de premier şi de preşedinte de partid.”

„Eu cred că este util pentru actul de guvernare ca altcineva să vină în fruntea guvernului şi Emil Boc să se ocupe de partid.”- a precizat Stelian Fuia.

Unii au citit și asta:

1 Comentariu

  1. Care ar fi motivatia d-lui Fuia pentru a disloca cele doua componente;presed.de partid si sef de guvern.Seful unui partid va putea sa realizeze platforma electorala aformatiunii sale mai normal si mai eficient daca este si seful executivului, isi va putea mai energic exercita sefia policica avand in mana puterea executiva astatului iar electoratul va percepe mai corect si plenar (!) ce vrea respectivul partid si cum isi aplica promisiunile electorale. Deci…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*