A reclamat furtul maşinii după ce a uitat unde a lăsat-o din cauza beţiei

La data de 20 august a.c., ora 03,00, agenţii Postului de Poliţie Crivăţ au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de N. NICULAE, de 56 ani, din localitate, cu privire la faptul că, în noaptea de 19/20 august a.c., persoane necunoscute i-au sustras autoturismul din curte, anunţă Biroul de Presă al IPJ Călăraşi.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că, din cauza stării de ebrietate, partea vătămată nu poate preciza cu exactitate ora când a lăsat autoturismul în curte, cu cheile în contact, neasigurat.

Acesta a declarat că a constatat lipsa autoturismului, după ce s-a trezit, iar porţile de acces în curte le-a găsit deschise, neasigurate. Bărbatul a susţinut şi că a lăsat între scaunele autoturismului suma de 10.000 de lei şi un telefon mobil.

În baza sesizării primite şi în ciuda puţinelor informaţii primite de la proprietar, poliţiştii au demarat imediat activităţi pentru găsirea autoturismului. Acesta a fost depistat pe malul Râului Argeş, într-o carieră de nisip, fără a prezenta avarii şi în stare de funcţionare, fără ca partea vătămată să reclame lipsa vreunui obiect pe care îl avea în autoturism.

După trezirea din starea de beţie, N. NICULAE a declarat poliţiştilor că suma de bani reclamată o avea de fapt în casă şi îşi aduce aminte că a condus autoturismul pe câmp, până la Râul Argeş pentru a se scălda, dar s-a întors pe jos întrucât maşina a rămas imobilizată în nisip.

Autoturismul a fost predat părţii vătămate, urmând a fi luate măsuri de soluţionare a dosarului penal întocmit în cauză şi de sancţionare a celui care a alertat poliţia fără un motiv întemeiat.

Unii au citit și asta: