4 persoane rănite după ce o maşină s-a răsturnat pe Autostrada A2

În data de 14.10.2010, ora 01.20, un echipaj de descarcerare şi un echipaj  SMURD din cadrul Secţiei Lehliu-Gară au fost solicitate să intervină pe A2, la km. 32, în sensul de mers Constanţa-Bucureşti, pentru acordarea primului ajutor mai multor persoane aflate într-un autoturism care a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat, anunţă Biroul de presă al ISU Calarasi.

La sosirea echipajelor de intervenţie s-a constatat că în urma accidentului au rezultat patru persoane rănite, două dintre acestea fiind blocate în autoturism, fapt care a necesitat intervenţii pentru descarcerarea lor. La faţa locului s-au mai deplasat două ambulanţe aparţinând SAJ Fundulea, Lehliu-Gară care au preluat cele două victime extrase de echipajul de descarcerare, (Cristina D., în vârstă de 43 de ani şi Ştefan D., în vârstă de 47 de ani) şi o ambulanţă aparţinând SMURD Bucureşti care a preluat a treia victimă, respectiv pe Irina D., în vârstă de 11 ani.

Echipajul SMURD Lehliu a preluat a patra victimă, Catrina S., în vârstă de 62 de ani, care prezenta suspiciune de fractură claviculară, suspiciune de fractură la nivelul membrului superior drept, echimoze la nivelul feţei şi al membrelor superioare şi dureri toraco-abdominale. Paramedicii SMURD Lehliu au acordat primul ajutor victimei după care aceasta a fost preluată de un echipaj de la Terapie Intensivă Bucureşti. Cea de-a cincea persoană,  şoferul autoturismului, nu a necesitat îngrijiri medicale.

Unii au citit și asta: