in

Stolojan s-a întâlnit cu simpatizanţii din Călăraşi

stolojanDupă ce dimineaţa, a avut o întâlnire electorală în Constanţa, Theodor Stolojan (PDL) a venit la Călăraşi pentru a se întâlni cu simpatizanţii, care-l vor vota la alegerile europarlamentare de duminica viitoare.

Stolojan a spus că prezenţa parlamentarilor români în Parlamentul European este foarte importantă pentru că ieşirea României din criză se face şi cu sprijinul Uniunii Europene. Stolojan a precizat că fără împrumutul contractat de la Uniunea Europeană, cursul leu/euro ar fi ajuns la 6 lei pentru un euro, cu consecinţe dezastruoase pentru mulţi agenţi economici şi persoane fizice care au împrumuturi bancare în valută.

Stolojan a avut grijă să marcheze lucrurile care diferenţiază PDL de PNL şi PSD, acuzându-i pe foştii colegi de Alianţa D.A. că au promovat o libertate lipsită de responsabilitate, iar despre actualii colegi de guvernare spunând că promovează prea mult o solidaritate lipsită de competiţie.

Stolojan a fost însoţit de vizita de la Călăraşi de Adrian Videanu care spune că are semnale despre stabilizarea situaţiei economice, existând premise ca de la începutul anului viitor să putem vorbi chiar de o evoluţie pozitivă a mediului financiar şi de afaceri.

Marius STROE | infoMuntenia.ro