A venit vara: Ştrandul din Parcul Dumbrava vă aşteaptă

strand Parc Dumbrava Calarasi (7)

Ploile din ultimele zile nu ne-au lăsat să ne gândim prea mult că, cel puţin din punct de vedere calendaristic, a venit vara. Prognoza meteorologilor vorbeşte despre o vară caniculară şi secetoasă. Atunci vom avea nevoie să apelăm la tot felul de soluţii pentru a scăpa de zăpuşeală.

Ştrandul din Parcul Dumbrava (municipiul Călăraşi) îşi aşteaptă deja clienţii cu noi dotări şi amenajări dar cu preţuri vechi. Tariful a rămas neschimbat, de anul trecut: 10 lei pentru adulţi, 5 lei pentru copiii sub 10 ani şi gratis pentru micuţii sub 5 ani.

Două bazine, pline cu apă sănătoasă, sunt gata pentru bălăceală, unul pentru copii, ca părinţii să stea liniştiţi, şi unul pentru ca adulţii să-şi arate măiestria şi să înoate în voie. Care a obosit, ori cine vrea, pur şi simplu, să lenevească în tihnă, se poate întinde pe şezlonguri. După voie, la soare ori la umbră.

Barul vine cu preţuri prietenoase, administratorul ştrandului declarându-ne că vrea ca tot omul să-şi permită să se relaxeze la ştrand, să se bucure de o zi bună şi o bere rece. Sau suc, desigur…

strand Parc Dumbrava Calarasi (8)

Unii au citit și asta: