in

Tâlhărie la un bar din Călăraşi. Hoţii aveau cagule pe faţă

bar calarasiPoliţia Municipiului Călăraşi a fost sesizată prin SUAU 112 în data de 29 octombrie a.c., ora 01.26, de către V. DUMITRU din Călăraşi, administratorul unei societăţi comerciale din Municipiul Călăraşi, cu privire la faptul că trei bărbaţi, având cagule pe faţă, au intrat în incinta barului de pe Str. Bucureşti şi i-au sustras borseta gestionarei, G. MARINELA ALEXANDRA, în care se afla suma de 4500 lei, anunţă Biroul de Presă al IPJ Călăraşi.

Gestionara se afla în incinta barului care are program non-stop, cu uşa încuiată, iar cei trei au bătut în uşă pentru a li se deschide. Gestionara a descuiat uşa fără a avea posibilitatea să vadă persoanele din exterior întrucât ferestrele sunt prevăzute cu folii. După ce au pătruns în interior, unul dintre bărbaţi a imobilizat-o, iar altul i-a smuls borseta, prinsă la brâu, în care se afla suma de 4500 lei, provenind din încasări.

Conform declaraţiei părţii vătămate, cei doi bărbaţi aveau înălţimea de circa 175 cm, slabi, îmbrăcaţi unul cu hanorac de culoare roşie, iar altul cu hanorac albastru, toţi trei cu pantaloni de culoare închisă, purtau cagule din ciorap de damă şi nu aveau asupra lor arme sau alte obiecte.

Nu au fost exercitate ameninţări sau acte de violenţă asupra victimei, altele decât cele menţionate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.