Tămădău Mare: foc intenţionat, locuinţă arsă din temelii

pompieri1

În seara zilei de duminică, 15.02.2015, pompierii militari din cadrul Secției Lehliu Gară au fost solicitați să acţioneze în localitatea Dârvari, comuna Tămădău Mare, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință, proprietate individuală, aparținând Mariei I.

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta foarte violent, cu flacără şi cu fum dens, generalizat, la nivelul întregii locuințe (aceasta fiind compusă din trei camere, construită din pământ, pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați) .

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de către o persoană neidentificată, care a folosit intenționat o sursă de aprindere pentru a genera arderea locuinței.

Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 65 de minute.

În urma incendiului au ars: întreaga locuință (construită din pământ) și bunurile materiale aflate în interiorul acesteia, valoarea pagubelor fiind estimată la suma de aproximativ 5.000 de lei.

Unii au citit și asta: