Tânăr din Calarasi prins cu arma în portbagaj la Costineşti

Un echipaj auto din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „TOMIS”, aflat duminică, 25 iulie a.c., în jurul orei 07.30, în serviciul de patrulare în staţiunea Costineşti a fost anunţat de către dispecerat că s-a primit un apel conform căruia în incinta unui agent economic fusese observat un cetăţean care avea o armă la el.

Deplasându-se la faţa locului, jandarmii au luat legătura cu administratorul locaţiei, care împreună cu unul dintre agenţii de pază au declarat că în parcare a pătruns o maşină a carei şofer nu era cazat la acea unitate de primire turişti. În momentul în care acesta a umblat la porbagaj, agentul de pază a văzut o puşcă, fapt care i-a trezit suspiciuni.

În urma apelului la numărul unic de urgenţă 112, jandarmii l-au identificat pe cel reclamat ca fiind  P. VALI LAURENŢIU, de 29 de ani, din Călăraşi. Acesta a declarat că arma aparţine unchiului său şi a fost uitată de acesta în maşină.

În cauză, au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere sau port de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia în vederea continuării cercetărilor.

Unii au citit și asta: