Tânăr ofițer de 23 de ani, coleg cu pompierii de la ISU Călărași

În data de 29 iulie 2020, la I.S.U. “Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi, un nou coleg ofițer pompier, absolvent al Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” a depus jurământul militar faţă de ţară.

Pompierii militari călărășeni au un nou coleg, el se numește Dinu-Neacșu Ionuț-Ovidiu.

Tânărul ofițer este din județul Dolj, municipiul Craiova și are vârsta de 23 de ani, fiind proaspăt absolvent al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” – Arma Pompieri- promoția 2020 – detașat în județul Călărași.

Sublocotenentul Dinu-Neacșu Ionuț-Ovidiu a depus Jurământul Militar cu mâna pe Drapelul României în incinta Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi.

În prezența reprezentaților comenzii unității, cel mai tânăr ofițer dintre colegii ISU Călărași a primit primele grade de ofițer și a depus cu mândrie Jurământul de credință față de Țară.

Sublocotenentul va fi încadrat în funcția de adjunct al comandantului Secției de pompieri Dragalina.

Reprezentanții comenzii unității i-au urat noului coleg să aibă parte de mult succes în activitatea profesională, să poarte cu mândrie haina militară și să facă cinste armei Pompierilor prin faptele lui în toate împrejurările.

Unii au citit și asta: