in

Tărăcilă a fost demis din funcţie. Noul prefect este Niculae Enciu

Niculae Enciu prefect de CalarasiExecutivul a luat ieri seară mai multe masuri privind unele eliberari si numiri în functie de prefecti, întrucât prefecţii sunt reprezentanţii Guvernului în teritoriu, iar Guvernul are de astăzi o noua componenţă politică”, a anunţat, ieri, ministrul interimar al Administratiei si Internelor Vasile Blaga.

Astfel Doru Ioan Tărăcilă a fost demis din funcţia de prefect, anunţul sunând, oficial, aşa: “Hotarâre privind încetarea exercitarii temporare a functiei publice de prefect al judetului Calarasi de catre domnul Taracila Ioan Doru.”

Următoarea mutare a fost:
– Hotarâre privind încetarea exercitarii temporare a functiei publice de subprefect al judetului Calarasi de catre domnul Enciu Niculae.
– Hotarâre privind exercitarea, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Calarasi de catre domnul Enciu Niculae.

Aşa se face că, de astăzi, noul prefect al judeţului Călăraşi este Niculae Enciu, fost subprefect propus de PDL. Deşi pentru această funcţie se vehicula numele lui Marian Dinulescu, se pare că acesta nu a putut obţine această funcţie pentru că nu are calitatea de funcţionar public, pentrul postul de director la CAS acesta având un contract de management.

Cel mai probabil, după schimbarea prefecţilor, va urma înlocuirea PSD-iştilor de la conducerea instituţiilor de stat deconcentrate.

Miniştrii PSD şi-au dat demisia din Guvern, Tărăcilă aşteaptă o hotărâre a partidului

Tărăcilă: “Este prematur să discutăm dacă mă voi întoarce în PSD”