in

Tărăcilă s-a întors în PSD Călăraşi: “De slugi sau preşuri nu cred că avem nevoie”

Doru-Ioan-Taracila-CalarasiDa, Doru Ioan Tărăcilă s-a întors în PSD Călăraşi, după ce se autosuspendase pentru a putea ocupa funcţia de prefect al judeţului. Acesta a declarat pentru portalul de ştiri www.infomuntenia.ro: „Nu aşa am promis?! Mă ştiţi pe mine că atunci când spun ceva, fac altceva?!”

Doru Ioan Tărăcilă s-a întors în sânul organizaţiei PSD, încă din parima zi de campanie electorală: „În prima zi de campanie m-am întors,le-am ţinut un perdaf pentru ceea ce vorbit bufonul organizaţiei… şi al doilea perdaf pentru că în prima zi de muncă a PSD (în campania electorală – n.r.) ei au făcut o şedinţă. Adică ceea ce fac de şase luni, în loc să treacă şi să muncească.”

Într-o declaraţie pe care coordonatorul echipei de campanie a PSD în judeţul Călăraşi, Virgil Diaconu, a făcut-o pentru ziarul Obiectiv, acesta spunea: „Renunţăm la tot ceea ce înseamnă vechi, la conducerea veche a partidului care ne-a adus pe locul trei din coadă datorită neputinţei şi intereselor personale… Categoric, renunţăm la garda veche, în frunte cu domnul Doru Ioan Taracilă.”

Şi cu privire la aceste declaraţii, Tărăcilă a precizat pentru infoMuntenia.ro: „Domnul Diaconu a confundat calendarul şi persoanele. El credea că e vorba de 1 aprilie şi face o glumă proastă.”
Doru Ioan Tărăcilă mai spune că Virgial Diaconu i-a cerut scuze însă nu le-a primit, considerând că acesta ar trebui „să-şi ceară scuze nu de la mine, ci de la călărăşenii care au citit sau ascultat aberaţiiel lui”.

Cât despre subiectul „preşedinţia organizaţiei judeţene Călăraşi a PSD” Doru Ioan Tărăcilă declară: „Deocamdată, prioritatea noastră nr.1 este campania electorală. A doua zi după campania electorală ne vom implica şi în curăţarea PSD de oportunişti şi de lichele…

Tărăcilă nu exclude posibilitatea de a candida deşi în luna septembrie declara: „Nu voi reveni (la conducerea PSD – n.r.), dimpotrivă, şi eu simt nevoia unui alt conducător. În ceea ce mă priveşte, n-am obosit şi nu mă simt bătrân deloc dar chiar cred că trebuie să fie şi alţi colegi care să ia în spate un rucsac cu multe probleme şi să se lupte, în plan politic, cu ceilalţi colegi. Că nu voi sta deoparte este cert…”

Acum, Doru Ioan Tărăcilă declară: „Nu exclud (să candideze – n.r.), dar de regulă ceea ce spun… mă şi ţin, în sensul că doresc, într-adevăr, să existe în fruntea organizaţiei un preşedinte care să aibă capacitatea de a conduce, de a fi ascultat şi, mai ales, să aibă personalitate. De slugi sau preşuri nu cred că avem nevoie.

www.infomuntenia.ro