in

Târg de Crăciun și spectacol de Revelion, în Călărași

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași organizează și în acest an proiectul cultural multianual „Clinchet de Argint pe Aripi de Colind”, eveniment ocazionat de apropierea sărbătorilor de iarnă, vestind bucuria Naşterii Mântuitorului şi trecerea în noul an.

Pe parcursul lunii decembrie sunt programate mai multe acțiuni și activități destinate locuitorilor județului Călărași.

Programul activităților:
* 1 DECEMBRIE – expoziție Ziua Națională – Muzeul Dunării de Jos Călărași (expoziția va putea fi vizitată pe durata întregii zile)
* 1 DECEMBRIE ora 12:30 – Spectacol patriotic dedicat Zilei Naționale a României – Sala Barbu Știrbei ( Corul Camerata Danubii, copiii Grupului Flores Campi, Palatul Copiilor nr. 1 Călărași, Ansamblul Folcloric Bărăganul). Intrarea este liberă pentru persoanele care prezintă certificatul verde, în limita a maxim 30% din capacitatea sălii.
* 17 DECEMBRIE ora 18:00 – deschiderea Târgului de Crăciun pe platoul Consiliului Județean. (Târgul de Crăciun va fi deschis în perioada 17-26 decembrie, cu operatori economici cu produse tradiționale de sezon, brad, Moș Crăciun, căsuțe împodobite, lumini si decoruri de sezon)
* 18 DECEMBRIE ora 17:00 – Sala Barbu Știrbei Spectacol Artistic Colindă de Crăciun sustinut de Palatul copiilor nr.1 Călărași. Intrarea este liberă pentru persoanele care prezintă certificatul verde, în limita a maxim 30% din capacitatea sălii.
* 20 DECEMBRIE ora 13:30 Tradiții de Crăciun – Ignatul – pregătirea porcului – platoul Consiliului Județean Călărași – tradiții pentru arhivă – Muzeul Dunării de Jos Călărași în parteneriat cu Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași.
* 22 DECEMBRIE ora 18:00 – Sala Barbu Știrbei spectacol extraordinar Teatrul Național Oleg Danovski – Concert de Crăciun. Biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 09 decembrie. Participarea este permisă doar persoanelor care prezintă certificatul verde, în limita a maxim 30% din capacitatea sălii.
* 23-25 DECEMBRIE începând cu ora 11 – scena de pe platoul Consiliului Județean, concerte și colinde, grupuri de colindători din județ (toti colindătorii vor primi de la Moș Crăciun un pachet cu dulciuri. Înscrierea grupurilor de colindători se va face până la data de 15 decembrie 2021 la adresa secretariat@culturalcl.ro.
* 23 – 25 DECEMBRIE ora 18:00 – scena de pe platoul Consiliului Județean – spectacole de Crăciun cu artiști îndrăgiți.
* 31 DECEMBRIE – REVELION 2022 – scena de pe platoul Consiliului Județean, spectacol de revelion cu artiști îndrăgiți care se va încheia cu un spectacol de artificii.
Participarea la evenimente va fi condiționată de prevederile legislative care vor fi în vigoare la momentul desfășurării acestora.

Programul detaliat de Crăciun și Revelion va fi comunicat în perioada următoare.

Partenerii în cadrul acestui proiect sunt:
• Consiliul Județean Călărași;
• Primaria Municipiului Călărași;
• Biblioteca Județeană Alexandru Odobescu Călărași;
• Muzeul Dunării de Jos Călărași;
• Inspectoratul Școlar Județean Călărași;
• Palatul Copiilor nr. 1 Călărași;
• Protoieriile județului Călărași.

Written by infomuntenia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

La zi: 26 noiembrie – curiozităţi, aniversări

Ultimele 24 de ore: Câte doze de vaccin anti-Covid au fost administrate în județul Călărași