in

Teatru, la Călărași: ”Un bărbat și mai multe femei”

Duminică, 27 iunie 2021, de la ora 19:00, sala de spectacole Barbu Știrbei din Călărași găzduiește piesa de teatru ”Un bărbat și mai multe femei”.

Într-o societate în care bărbaţii încă se mai întreabă „ce-și doresc femeile”, Teatrul de Artă București a descoperit secretul eternului feminin: firea permanent schimbătoare a „sexului slab”.
Garunski, personajul masculin, cunoaște de-a lungul spectacolului femeia înger, femeia exaltată, femeia paznic, femeia autoritară, femeia disperată, femeia victimă, femeia romantică. Și pentru că tot femeia are cheia
decăderii şi înălțării unui bărbat, Garunski se lasă purtat în acest montagne-russe al stărilor, preluând controlul sau lăsându-se controlat de entitatea cel mai greu de înţeles şi definit: FEMEIA.

Distribuție : Paula Chirilă și George Constantinescu

Prețul unui bilet este 50 de lei și se poate achiziționa de pe site-ul www.iabilet.ro sau de la sediul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.

Accesul în sală se face cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului pentru evitarea aglomerării. Locurile în sală se vor ocupa cu respectarea unui scaun liber între spectator. Pe tot parcursul spectacolului se va păstra masca de protecție pe nas și gură.

Foto: danandrei.com

Written by infomuntenia.ro

Programul centrelor de vaccinare din municipiul Călărași

3000 km pe bicicletă, pentru educația copiilor săraci. Vezi cum poți ajuta și tu!