Teatrul Nottara, pe scena sălii Barbu Știrbei

În perioada 30 septembrie – 6 octombrie 2019, Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași derulează proiectul „7 ZILE – 7 ARTE”, având motto-ul „Shakespeare a creat lumea în șapte zile”.

Dacă în prima zi a proiectului, călărășenii au luat parte la spectacolul de balet „Romeo și Julieta”, iar în a doua zi s-au bucurat de spectacolul susținut de trupa Alesis și de Cornelia Tihan cu taraful, a treia zi este rezervată teatrului.

Miercuri, 2 octombrie 2019, ora 19:00, are loc piesa de teatru „Thailanda” în sala de spectacole Barbu Știrbei din Călărași.

Piesa aparține Teatrului Nottara.

În Kifisiá, un cartier înstărit al Atenei, trei femei discută despre iubire și, în special, despre bărbații din viața lor. Pregătite să pornească într-o călătorie în Thailanda pentru a se elibera și a deschide un nou drum în viață, Aleka, Fotini și Maro sunt prinse în propriul trecut, luptându-se cu ele însele, dar și cu ceilalți. Călătoria este continuu amânată, fiindcă în viața lor dramele nu încetează să apară – chemate sau nu. Iar bărbații, deși absenți, își fac simțită prezența în chipuri nebănuite. O comedie despre trei femei în pragul unei crize de nervi, visând la o călătorie ce le va schimba viața.

Regia: Alexandru Jitea
Distribuția:
Aleka – Andreea Măcelaru Şofron
Fotini – Victoria Cociaş
Maro – Cristina Stoica Ivanciuc

Preț bilet: 50 ron în sală și 40 ron la balcon

Unii au citit și asta: