in

Tenaris Silcotub oferă burse pentru elevi și în acest an școlar

Compania TenarisSilcotub oferă și în acest an 250 de burse pentru elevii care urmează profile tehnice pentru industrie în cele 6 licee partenere.

Pot aplica toți elevii din clasele X-XII, în anul şcolar 2021/2022, profil tehnic cu media generală de anul trecut (anul școlar 2020/2021), minim 8.00 si media 10 la purtare.
De reținut: Compania TenarisSilcotub clasifică profil tehnic următoarele specializări: automatizări, electronică, electrică, mecanică, electromecanică, electrotehnică, energetică.

Bursa TenarisSilcotub are o valoare de 1.800 RON și se acordă într-o singură tranșă în luna decembrie 2021.

Din acest an, există o platformă nouă de aplicație, va ține la curent elevii cu etapele procesului de selecție: www.becas-rumania.ogr.cl

Pentru a aplica, elevii trebuie să parcurgă 3 pași:

* Crearea unui user și a unei parole pe platforma. (Selectează butonul Înregistreză-te ! și completează fromularul de înregistrare. Numărul de identificare solicitat de formular este user-ul dvs. pe această platformă și este reprezentat de numărul de pe cartea de identitate. Se introduce numarul cărții de indentitate, fără punte sau alte caractere.
Parola este setată după cum considerați si trebuie confirmată. Se citesc si acceptă termenii și conditiile site-ului și vă înregistrați contul.)

* Cu numărul de identificare și parola stabilite intrați pe platformă și selectați programul Bursele TenarisSilcotub.
Începeți aplicația cu pasul 1. Pentru acest pas, trebuie să aveți pregătite in format pdf. următoarele acte:
– Adeverință cu media generala și cu nota la purtare, an școlar 2020/2021
– Certificat de naștere
– Cartea de identitate
– Cartea de identitate a părintelui care va confirma chestionarul socio-economic.
– Extras de cont bancar deschis pe numele aplicatului.

* După înregistrare, urmează pasul 2 – completarea chestionarului de motivație. Nu există răspunsuri corecte sau greșite. Răspundeți conform valorilor care vă definesc.

* După ce este completat chestionarul de motivație, se completeză chestionarul socio-economic. La fel și în acest caz, nu există răspunsuri corecte sau greșite. În cazul în care nu aveți 18 ani împliniți, este necesar cu un părinte/tuturor să confirme online (nume și prenume, carte de identitate) că cele declarate corespund realității. În cazul în care aplicatul are 18 ani împliniți confirmă el prin atașarea din nou a actului său de identitate că cele declarate sunt conform realității.

Informațiile cuprinse în acești 3 pași pot fi salvate prin butonul salvare și completate/modificate ulterior.
După selectarea butonului trimite, informația va putea fi vizualizată de dvs. ca aplicant, însă nu va mai putea fi modificată.

Termenul pentru realizarea aplicației, cu cei 3 pași de mai sus, este 6 decembrie 2021.

Ce urmează?
1. Etapa de verificare de abilități numerice și logice, care va fi programată cu mangementul liceului. Aceia dintre dvs. care veți avea o aplicație validă, veți fi invitat în decembrie la o întâlnire la școală, pentru a realiza un test de cunoștinte generale de matematica și logica sub supraveghere.

2. Analiza dosarului de aplicatie și comunicarea rezultatelor procesului de selecție. Nota finala în baza căreia se va construi clasamentul final va fi compusa din:
· Media generală an școlar 2020/2021 60%
· Chestionar socio-economic 20%
· Test de matematică 10%
· Test de logică 5%
· Chestionar privind moțivatia aplicantului 5%

Pentru orice informații suplimentare, detalii sau întrebări legat de platformă, poate fi contactată Codruța Hodrea | Manager în relația cu comunitatea: 0748/103254 | clapadat@tenaris.com

Written by infomuntenia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele 24 de ore: Câte doze de vaccin anti-Covid au fost administrate în județul Călărași

Tunelul Laerdal

La zi: 27 noiembrie – curiozităţi, aniversări