Tentativă de jaf la o bancă din Fundulea

Poliţia Oraşului Fundulea a fost sesizată telefonic marţi, 8 iunie, la ora 03.49, de către dispeceratul unei firme de pază din Constanţa, care monitorizează o sucursală a unei instituţii bancare din Oraşul Fundulea, cu privire la faptul că, s-a declanşat sistemul de alarmare de la acest obiectiv, anunţă Biroul de Presă al IPJ Călăraşi.

În maxim 5 minute de la primirea apelului telefonic, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Fundulea, care a constatat că uşa de acces prezintă urme de forţare a butucului şi este sprijinită cu o piatră din exterior, iar pe camerele de supraveghere video au fost observate urme de vopsea.

Pentru efectuarea cercetării la faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, care a constatat, după primele verificări,  că nu au fost forţate seifurile şi nici bancomatul din interiorul clădirii şi nu a fost sustrasă nicio sumă de bani sau alte bunuri. Sistemul de supraveghere audio – video prezenta urme de deteriorare. A fost întocmit dosar penal, în care sunt efectuate cercetări pentru identificarea suspecţilor.

Unii au citit și asta: