Tentativă de sinucidere: Femeie salvată după ce s-a aruncat în Borcea

În data de 07.03.2011, ora 12.23, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi a fost solicitat să intervină pe raza localităţii, pe malul Braţului Borcea, în dreptul Parcului Central, pentru acordarea primului ajutor unei persoane aflate în stare de inconştienţă, Manuela C., în vârstă de aproximativ 45 de ani (aceasta nu deţinea documente de identificare asupra sa), victima unei tentative de suicid (prin înecare), anunţă Biroul de Presă al ISU Barbu Ştirbei Călăraşi.

Agenţi ai Poliţiei Transporturi Navale au observat trupul femeii plutind deasupra apei şi au scos-o pe mal, aceasta aflându-se în stop cardio respirator. Poliţiştii au iniţiat manevrele de resuscitare, acestea fiind continuate de către paramedicii SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj cu medic al S.A.J. Călăraşi. Sub coordonarea medicului de pe ambulanţă, victima a fost resuscitată, recăpătându-şi funcţiile vitale. Ulterior, paramedicii SMURD împreună cu medicul de pe ambulanţă au monitorizat funcţiile vitale ale victimei şi a fost transportată de urgenţă la spital.

Unii au citit și asta: