”Terapie în trei”, la sala Barbu Știrbei din Călărași

Vineri, 23 aprilie 2021, Centrul Județean de Cultură si Creație Călărași invită călărășenii la o terapie cu teatru, râs și voie bună.

Începând cu ora 19:00, sala Barbu Știrbei va găzdui piesa de teatru ”Terapie în trei”.

“Orice căsnicie poate fi salvată, dar întotdeauna e nevoie de… trei și de o rețetă anume a succesului. Se ia o sotie nefericită, un soț nehotărât și un psiholog nonconformist.
Soțul se curăță de mamă, se toacă mărunt, se condimentează, se pudrează, dar mai ales se ține bine la păstrare sub papuc. Soția se ia cu binișorul, se frământă bine, se dospește, se frăgezește până capătă o consistență docilă.
Se ia căsnicia, se întinde până la refuz, se asezonează cu o aventură, două, după gust, se reglează, se testează bine limitele, se încinge, se răcește și se aduce la o temperatură constantă. Se introduce la cuptor, se ține minim opt ani. Cu ajutorul unui psihoterapeut, ea se leagă sau se dezleagă. Poftiți….. serviți!”

Distribuție: Luminiţa Bucur, Maria Radu, Oleg Apostol

Prețul unui bilet este 50 de lei (loc în sală) sau 40 lei (loc la balcon).

Biletele se pot achiziționa de pe site-ul www.iabilet.ro

Accesul în sală se face cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru evitarea aglomerării. Locurile în sală se vor ocupa cu respectarea unui scaun liber între spectatori. Pe tot parcursul spectacolului se va păstra masca de protecție pe nas și gură.

Unii au citit și asta: