Terasa River’s Lounge a dat drumul la distracţie în Călăraşi

Terasa Rivers Lounge

Mobilizare de excepţie a personalului River’s Lounge din Călăraşi cu ocazia lansării oficiale a celei mai mari şi frumoase terase din oraş. Proprietarul restaurantului şi terasei River’s Lounge din Călăraşi, Dragoş Coman, a organizat un eveniment grandios, sportul şi relaxarea fiind ingredientele care au făcut parte din reţeta perfectă a unei seri reuşite.

Deşi ploaia a dat, iniţial, emoţii serioase organizatorilor, invitaţilor şi clienţilor, seara de vineri, 12 iulie, a marcat intrarea în circuitul localurilor de renume a terasei River’s Lounge, cea mai frumoasă şi generoasă ca spaţiu şi oportunităţi de divertisment din Călăraşi.

Terasa de pe malul Borcei, situată în Parcul Navrom din Călăraşi, a devenit neîncăpătoare înainte de ora 20.00, peste 500 de clienţi însetaţi de relaxare şi bună dispoziţie au ocupat toate locurile disponibile.

Una dintre cele mai îndrăgite trupe ale României, HI-Q, a susţinut un recital extraordinar, publicul cântând şi dansând alături de cântăreţii care vor împlini anul acesta 17 ani de activitate pe scenă.

HI-Q la Rivers Lounge

Iubitorii de mişcare au participat ori au asistat la meciurile de fotbal organizate pe terenul ultramodern amplasat lângă terasa River’s Lounge, aici organizându-se un miniturneu la care au participat fotbaliştii amatori de la Naţionala Artiştilor şi reprezentanţi ai Călăraşiului.

Petrecerea a fost reuşită, clienţii şi invitaţii s-au simţit bine, chiar dacă aglomeraţia a făcut să mai ai timp de o bere în plus până să-ţi fie adusă pizza ori tot berea bună a făcut coadă la toalete.

Apropo de pizza, e bine de ştiut că bucătăria terasei din parcul de pe malul Borcei a fost schimbată faţă de cea a fostului local pe care tânărul întreprinzător Dragoş Coman l-a modernizat în totalitate. Pe lângă pizza (reţetă nouă), acum poţi să serveşti delicioase paste, ca un preambul al restaurantului cu specific italian ce va fi construit aici.

Terasa din Parcul Navrom a fost înfiinţată în urmă cu 10 ani tot de un tânăr om de afaceri, Marius Barbu, eforturile acestuia de a crea o oază de relaxare pe malul braţului Dunării – Borcea fiind continuate, acum, de Dragoş Coman, care, după ce a preluat afacerea, a venit cu idei noi dar şi cu o investiţie importantă pentru a crea cel mai important loc de relaxare şi distracţie din Călăraşi.

Rivers Lounge

Unii au citit și asta: