in

Piesă nouă de la The Motans, despre vara trecută VIDEO

Vara calendaristică s-a terminat, însă The Motans nu vrea să se despartă atât de ușor de ea. Muzicianul a lansat „A mea”, o piesă plină de energie, ce ne duce cu gândul la atmosfera de festival.

„A mea” este compusă de Denis Roabeș (The Motans) și Alex Cotoi. Melodia are un mesaj optimist, în care dragostea, distracția și aventura sunt principalele motive. Pentru ca povestea „A mea” să fie completă, piesa este acompaniată de un videoclip filmat în cadrul festivalului UNTOLD.

„Știu ce înseamnă să iubești muzica, să te regăsești în munca unui artist sau în versurile pieselor tale preferate. La fel sunt și eu și recunosc faptul că mi-a lipsit scena, mi-au lipsit momentele în care am stat în fața oamenilor și am cântat la unison cu ei. Dar cel mai important, mi-a lipsit interacțiunea dintre oameni, momentele în care de pe scenă vedeam cum oamenii se țin în brațe și trăiesc momente speciale. Iar piesa „A mea” este fix despre asta: despre iubire, despre modul în care muzica reușește să unească două suflete”, a declarat The Motans.

Citește mai mult: www.infomusic.ro

Written by infomuntenia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Record cazuri Covid-19, în Călărași: Peste 200 de infectări în ultimele 24 de ore

Chirnogi: Erbicide devenite deșeuri. Ce măsuri au fost luate