Tineretul Național Liberal: Întâlnire regională la Călărași

Sâmbăta aceasta, Călărașiul a fost gazda unei întâlniri, la nivel regional, a organizațiilor de tineret ale Partidului Național Liberal. Alexandru Vasile, președintele TNL Călărași, organizația județeană, care deține și funcția de vicepreședinte regional, a declarat că reuniunea liderilor organizațiilor de tineret din Regiunea Sud Muntenia a avut ca scop o evaluare a activității și organizarea viitoarelor evenimente politice. Alexandru Vasile a mai adăugat că tinerii liberali din Regiunea Sud Muntenia pregătesc împreună o acțiune dedicată Centenarului Marii Uniri.

Mara Mareș, președintele național al TNL, prezentă la Călărași a apreciat activitatea organizațiilor tineretului liberal din Regiunea Sud Muntenia ca fiind una dintre cele mai bune din țară, regiunea meritând, cu siguranță, un loc pe podiumul performanței politice.

Întrebată de reporterul infomuntenia.ro despre modalitatea prin care tinerii sunt atrași în politică, lidera tineretului PNL a răspuns că aceștia sunt convinși de “sinceritate și naturalețe”.

Propus pentru a ocupa funcția de secretar regional al Tineretului Liberal, președintele executiv al TNL Călărași, Stefan Stan, s-a arătat onorat de decizie, mărturisind că se simte responsabil din această poziție și chiar dacă este mai mult de muncă, este sigur că implicarea sa va aduce și rezultatele scontate.

Unii au citit și asta: