Tinerii din Călărași, invitați să ia parte la proiectul ”Tinerii după Pandemie”

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Călărași invită tinerii sa participe la un proiect inedit – ”Tinerii după Pandemie”.

Proiectul constă într-o întâlnire virtuală care va avea loc în toate județele României, în paralel – un context în care se poate vorbi deschis despre ceea ce se întâmplă acum, despre ce are nevoie fiecare tânăr să se întâmple după pandemie și cum tinerii se pot sprijini reciproc.

Întâlnirile sunt programate pentru ziua de 29 mai, toate la aceeași oră: 11:00.

În cadrul întâlnirilor virtuale vor avea loc sesiuni de discuții deschise în grupuri mici, facilitate de lucrători de tineret special angrenați în proces. Ideile și impresiile generate în cadrul discuțiilor în grupuri vor fi captate cu ajutorul unor instrumente virtuale, simplu de folosit, care vor oferi ministerului o imagine mai clară asupra stării curente a tinerilor, în contextul pandemic prelungit.

Aceste informații, venite direct de la tineri, vor ajuta Ministerul Tineretului și Sportului în conturarea formei finale a strategiei de tineret naționale.

Tinerii își pot da întâlnire virtuală accesând www.tineridupapandemie.ro și alegând județul la care doresc să se conecteze.

Pentru Călărași, adresa este https://bit.ly/tinericalarasi
Suplimentar, tinerii își vor putea exprima gândurile în scris, completând un scurt sondaj pe același website.
Oricine poate urmări pregătirile pentru eveniment și pe pagina Facebook www.facebook.com/tineridupapandemie.

”Tinerii după Pandemie”, în cadrul proiectului CIVIT, este susținut prin programul ERASMUS+ 2014-2020, programul comunitar al Uniunii Europene, care sprijină CIVIT printr-o finanțare în cadrul Acțiunii Cheie 3, Dialog cu Tinerii.

Unii au citit și asta: