in

Tinerii sunt atraşi de politica România Mare

prm-tineret-calarasiÎn urma alegerilor europarlamentare, organizaţia judeţeană Călăraşi a Partidului România Mare a luat o serie de măsuri pentru eficientizarea activităţii şi obţinerea unui scor electoral mai mare la alegerile viitoare.

Preşedintele PRM Călăraşi, Ionel Dumitru, a condamnat promisiunile electorale ale partidelor aflate la putere, catalogându-le drept minciuni ordinare.  Ionel Dumitru a adus aminte de proiectul Danubius Park, despre care călărăşenilor li se promite de ani buni că va deveni realitate.

Preşedintele PRM Călăraşi deplânge starea în care a fost adusă populaţia din România, oamenii ajungând să-şi vândă conştiinţa pentru 10 lei. Ionuţ Vasilache (foto) preşedintele Organizaţiei de tineret a PRM Călăraşi spune că România Mare începe să devină din ce în ce mai atractiv pentru tineri, aceştia observând că celelalte partide deşi au fost la putere în ultimii 20 de ani nu au făcut nimic concret pentru ţară.

Ionuţ Vasilache crede că este vital ca tinerii  să fie încurajaţi să participe la viaţa publică şi la vot, pentru a nu mai lăsa clientela politică de partid să hotărască în România.