TNL a organizat Gala Premiilor TNL „Mircea Ionescu Quintus”

Tineretul Național Liberal a premiat cele mai reușite proiecte la Gala Tineretului Național Liberal “Mircea Ionescu Quintus”.

Președintele Iohannis a primit premiul Garantul Democrației

Tineretul Național Liberal a organizat sâmbătă, 23 martie 2019, la Centrul Internațional de Conferințe „Casino” din Sinaia, Gala Premiilor TNL „Mircea Ionescu Quintus”, eveniment ce a avut ca scop recunoașterea și promovarea activității tinerilor liberali din întreaga țară.

Gala din acest an s-a bucurat de prezența Președintelui României, Klaus Iohannis, de participarea președintelui PNL, Ludovic Orban, și a unor candidați PNL la alegerile europarlamentare.

De asemenea, la reuniune au mai luat parte lideri locali liberali și aproximativ 400 de tineri liberali din toată țara.

Cu acest prilej, Tineretul Național Liberal a acordat Președintelui Klaus Iohannis premiul „Garantul democrației”, activitatea domniei sale oferind garanția că respectarea statului de drept și apărarea democrației sunt valori esențiale.

Președintelui PNL, Ludovic Orban, i s-a acordat premiul “Liderul dreptei”.

“Avem nevoie de simboluri şi modele care să ne inspire. (…) . Deşi suntem tineri, nu mai suntem chiar la început de drum. Într-un timp destul de scurt, pas cu pas, am reuşit să avem reuşite cu care alte organizaţii de tineret nu se pot mândri încă. Ştiu că vom face mai mult, vom şi cere mai mult. Noi, generaţia altfel, noua generaţie politică a PNL, am demonstrat că putem să garantăm pentru România”, a spus președinta TNL, Mara Mareş.

Ștefan Stan, președinte executiv TNL Călărași: În cadrul școlii “YouROpe”, organizată de Tineretul Național Liberal, am fost bucuros să fiu coordonatorul a două workshopuri ale căror speakeri au fost: Robert Sighiartau, Secretar General PNL și Siegfried Muresan, europarlamentar PNL, purtător de cuvânt al Partidului Popular European. Discuțiile s-au axat pe abordarea campaniei electorale, respectiv, PPE și YEPP – familiile politice europene și dinamica lor. Totodata a fost o onoare pentru mine și o bucurie să primesc în numele filialei TNL Călărași premiul pentru Caravana tricolorul – în cadrul Galei Premiilor TNL „Mircea Ionescu Quintus”.

Ancuța Brașoveanu, secretar general TNL Călărași, a declarat în cadrul Galei Premiilor TNL „Mircea Ionescu Quintus”, odată cu primirea premiului pentru organizarea Școlii politice de la Sinaia din anul 2018, pentru formarea și perfecționarea noilor lideri politici din cadrul Tineretului Național Liberal.

”Bună seara, domnule presedinte Ludovic Orban, dragi colegi. Ideea organizarii unei scoli politice la Sinaia a apărut in 2016, în cadrul comisiei natțonale de educație a TNL, a carei secretar general eram, și a însumat, la prima ediție, 50 de participanți. Acum este școala a TNL Romania. Ma bucur că Mara a crezut în această idee, că a dezvoltat-o, alături de colegii din biroul național. Mă bucur că Marian Panait a dorit să se implice, contribuția lui fiind nepretuită în ceea ce reprezintă astăzi această școală. Le mulțumesc și ma inclin! Nu în ultimul rand, mulțumesc TNL Călărași fără de care nu aș fi fost aici. Și eu garantez pentru Romania!’’

Totodată, în cadrul evenimentului, au fost decernate premii membrilor și filialelor Tineretului Național Liberal care s-au remarcat prin activitatea desfășurată pe parcursul anului 2018, dar nu numai.

Premiul Cea mai activă filială a fost câștigat de TNL Galaţi, premiul Cea mai activă filială în mediul rural şi urban i-a revenit organizației TNL Suceava, premiul pentru cel mai important eveniment naţional a fost acordat TNL Alba, iar premiul pentru cel mai important eveniment local i-a revenit filialei TNL Botoşani. Premiul referitor la cea mai activă filială TNL în mediul online i-a revenit TNL Mureş, iar premiul de excelenţă pentru promovarea tinerilor – TNL Iaşi.

Premiul pentru Cel mai activ tânăr din administraţia locală i-a revenit lui Ciprian Epure, premiul pentru Cel mai important eveniment caritabil din 2018 a fost acordat TNL Timiş, premiul Cel mai activ tânăr liberal i-a fost înmânat lui Cosmin Sava, iar premiul Cel mai activ tânăr liberal în mediul online i-a fost decernat lui Alexandru Balov.

Premiul Tânăr senior i-a revenit lui Dan Vîlceanu, premiul Născut liber a fost câștigat de Costel Alexe, premiul TNL Best friend i-a fost înmânat lui Siegfried Mureşan, premiul TNL biggest supporter a fost acordat Fundaţiei Konrad Adenauer, în timp ce premiul privind formarea de noi lideri politici a fost acordat pentru patru şcoli politice.

Unii au citit și asta: