Tinerii liberali din Călăraşi se mobilizează pentru noi reuşite

TNL Calarasi

La sfârșitul săptămânii trecute, la Sinaia, a avut loc prima ediție a Școlii liberale de economie ”Friedrich Hayek” organizată de Cluburile Studențești Liberale, din partea CSL Călărași participnd Dobre Alexandru și Iancu Ovidiu. Tot în această perioadă s-a desfășurat și ”România pentru mediul de afaceri”, eveniment organizat de Tineretul Național Liberal, invitat de onoare al tinerilor liberali fiind si Presedintele PNL, Crin Antonescu.

Din partea TNL Călărași au participat președintele TNL Călărași, Florin Drăgan, vicepreședintele TNL România, Alin Drăgulin și Vicepreședintele TNL Călărași Mihai Doboga.

Școala liberală de economie ”Friedrich Hayek” reprezintă o premieră în peisajul școlilor politice organizate în România. Structurată pe baza unei alternanțe între conferințe și ateliere de lucru, Școala liberală de economie își propune să familiarizeze tinerii liberali cu principiile și conceptele esențiale ale liberalismului economic.

Tot in dorinta de a se pregati pentru noi reusite politice, tinerii liberali de la filiala TNL Dorobantu , condusa de Abele Ancuta, vor organiza vineri, 8 noiembrie 2013, intre orele 09:00 si 11:00, cu ocazia „Zilei comunei Dorobantu”, un concurs de desen pentru copiii din ciclul primar si gimnazial la Biblioteca Comunala , avand ca tema „Comuna mea in 10 ani”.

Actiunea urmareste implicare elevilor in problemele comunei, in particular cele pe care ei le considera majore, urmararind in acelasi timp dezvoltatarea comunicarii intre copii si autoritatile locale si vizeaza , nu in ultimul rand, constientizarea autoritatilor aupra viziunii viitorilor adulti privind evolutia comunei.
La finalul actiunii toti participantii vor fi recompensati.

Organizatia TNL Jegalia se va alatura colegilor din judet, Calin Paula – presedintele organizatiei- declarand ca: „ In Jegalia vom organiza o actiune care va mobiliza 50 de tineri, avand ca scop plantarea in zona bisericii si a stadionului din Iezeru, 300 de pomi- plopi, salcii, corcodusi. Vrem sa fim alaturi de colegii din judet, pentru ca numai printr-o actiune comuna, Tineretului National Liberal din Calarasi va reusi sa obtina noi reusite! „

Unii au citit și asta: