Todiruţ nu mai este şeful IPJ Călăraşi. Acesta se întoarce la Suceava

Todirut-Ioan-Nicusor-sef-IPJ-Calarasi

După ce, în ultimul an, a ocupat funcţia de inspector şef în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, comisarul-şef Todiruţ Ioan Nicuşor se poate întoarce liniştit acasă.

Perioada de detaşare a acestuia la comanda IPJ Călăraşi s-a încheiat în data de 4 iunie iar faptul că în ultimele luni a stat mai mult în concediu medical i-a făcut pe mulţi poliţişti de la Călăraşi să creadă că Todiruţ le este încă şef. Şef la Călăraşi nu mai este dar comisarul-şef este încă în concediu medical.

Surse din cadrul IGPR ne-au declarat că Todiruţ este aşteptat să preia funcţia pe care a lăsat-o la Suceava, înainte de a fi detaşat la Călăraşi, aceea de şef al IPJ Suceava. Dar înainte de asta, comisarul-şef trebuie să-şi rezolve problemele de sănătate, aerul de Călăraşi, departe de casă, se pare că nu i-a priit lui Todiruţ.

Cât despre conducerea IPJ Călăraşi, la comanda unităţii se află, momentan, comisarul-şef Ion Nicolae, urmând că Ministerul Administraţiei şi Internelor să decidă dacă acesta va rămâne în această funcţie până la organizarea concursului pentru postul rămas vacant ori va fi delegată o altă persoană.

Cu un CV profesional impresionant, numele lui Todiruţ a fost implicat, însă, într-o controversă deloc onorabilă. DNA a deschis un dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu, cercetându-se condiţiile condiţiile în care IPJ Suceava (la comanda căruia se afla Todiruţ) a cumpărat, în 2006, cu 11,6 milioane de lei, un imobil care fusese evaluat, în acelaşi an, la 4 milioane de lei.

Dacă va scăpa de suspiciunile legate de acest caz, comisarul-şef Todiruţ Ioan Nicuşor îşi va putea vedea, nestingherit, de conducerea IPJ Suceava.

Unii au citit și asta:

3 Comentarii

  1. Despre Todirut numai cuvinte de lauda.Sa vazut ca stia omul carte ca nu era pus politic pe functie,ca nui tremurau chilotii cind suna politicul.De la Generalul Florea si pina la el tori au raspuns la palat.Mai ales de cind tapul asta de Filipescu e presedinte face ce vrea muschii lui in politie. Caz concret cu domnul Costache.ia stricat rostu si uite acun PSD isi face numaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*