Toţi directorii instituţiilor deconcentrate au fost suspendaţi din funcţii

Vasile Gadea PDL CalarasiCa urmare a faptului că legea în urma căreia au fost numiţi în funcţii a fost declarată neconstituţională, toţi directorii instituţiilor deconcentrate au fost suspendaţi din funcţii, ne-a confirmat directorul coordonator al ITM Călăraşi, Vasile Gâdea (foto) – el însuşi aflat în această situaţie.

Toţi directorii instituţiilor deconcentrate din Călăraşi ocupă, în momentul de faţă, provizoriu funcţiile de conducere, urmând ca fiecare minister în parte să organizez concurs pentru ocuparea respectivelor posturi.

Imediat ce PSD a ieşit de la guvernare, Guvernul PDL a emis o hotărâre prin care toţi prefecţii au fost schimbaţi din funcţii. În zilele următoare a urmat destituirea directorilor numiţi cu spijinul PSD. Deja propunerile de înlocuiri din funcţii, iniţiate de PDL, provocaseră o serie de reacţii de nemulţumire, cel mai cunoscut caz fiind la Spitalul TBC din Călăraşi, unde PDL-iştii vroiau să-l înlocuiască de la conducerea unităţii pe doctorul Dumitrescu Spiridon cu un jurist.

Acum, inclusiv directorii PDL rămaşi pe posturi vor trebui să dea, din nou, concurs pentru ocuparea postului, reuşita lor nemaifiind la fel de sigură ca înainte – datorită susţinerii politice.

www.infomuntenia.ro

Unii au citit și asta:

2 Comentarii

 1. Potrivit Deciziei nr.245/13.10.2009, Incepand cu data de 14.10.2009, domnului Gidea Vasile, avand functia de director coordonator al Inspectoratului Teritorial de Munca, ii INCETEAZA contractul de management nr.245/2009, potrivitt prevederilor O.G. nr.105/2009.
  Ar trebui sa stie domnul fost director care s-a ocupat de chestiuni specifice in institutia pe care a condus-o care este diferenta dintre suspendare si INCETARE a conttractului de management. In plus, nu asigura interimatul. Acesta este asigurat de catre un inspector de munca.
  Mai mult, dl Gadea inca foloseste masina institutiei cu care de cele mai multe ori merge la partid si inca se mai duce la serviciu, care serviciu nu mai exista.
  O fi bine?

 2. Nu este singurul caz, si la noi mai vine directorul care a fost numit cu mare fast, numire la care au participat si directorii coordonatori ai ITM Calarasi.
  Spre deosebire de ITM , nu a iesit pasenta cu : masina de serviciu, telefon, bcf-uri, etc……………….
  Merge cu masina lui………………..
  Cred ca………………………..o sa avem de asteptat binele , noi cei de la institutiile publice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*