in

Toţi directorii instituţiilor deconcentrate au fost suspendaţi din funcţii

Vasile Gadea PDL CalarasiCa urmare a faptului că legea în urma căreia au fost numiţi în funcţii a fost declarată neconstituţională, toţi directorii instituţiilor deconcentrate au fost suspendaţi din funcţii, ne-a confirmat directorul coordonator al ITM Călăraşi, Vasile Gâdea (foto) – el însuşi aflat în această situaţie.

Toţi directorii instituţiilor deconcentrate din Călăraşi ocupă, în momentul de faţă, provizoriu funcţiile de conducere, urmând ca fiecare minister în parte să organizez concurs pentru ocuparea respectivelor posturi.

Imediat ce PSD a ieşit de la guvernare, Guvernul PDL a emis o hotărâre prin care toţi prefecţii au fost schimbaţi din funcţii. În zilele următoare a urmat destituirea directorilor numiţi cu spijinul PSD. Deja propunerile de înlocuiri din funcţii, iniţiate de PDL, provocaseră o serie de reacţii de nemulţumire, cel mai cunoscut caz fiind la Spitalul TBC din Călăraşi, unde PDL-iştii vroiau să-l înlocuiască de la conducerea unităţii pe doctorul Dumitrescu Spiridon cu un jurist.

Acum, inclusiv directorii PDL rămaşi pe posturi vor trebui să dea, din nou, concurs pentru ocuparea postului, reuşita lor nemaifiind la fel de sigură ca înainte – datorită susţinerii politice.

www.infomuntenia.ro

Corneliu Vadim Tudor este îngrijorat de soarta României

“Nu mă întâlnesc cu un prefect care mâine s-ar putea să nu mai fie”