in

Trafic de droguri la Călăraşi | Poliţia a făcut o captură de 2 kg haşiş

DPIR CalarasiÎn urma activităţilor desfăşurate de poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi pe linia traficului şi consumului ilicit de droguri, ieri a fost identificat M. NICOLAE de 22 ani, din Comuna Roseţi, Judeţul Călăraşi, suspect de trafic de droguri de  risc (haşiş) pe raza Municipiului Călăraşi.

În urma efectuării unei percheziţii domiciliare la locuinţa lui M. NICOLAE, din Comuna Roseţi, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, cu sprijinul luptătorilor Detaşamentului Poliţiei de Intervenţie Rapidă din cadrul I.P.J. Călăraşi au descoperit cantitatea de 2,046 kg de haşiş.

M. NICOLAE a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Călăraşi, fiind reţinut pe bază de ordonanţă, iar în cursul zilei de astăzi, 21 august, a fost prezentat în faţa magistraţilor Tribunalului Călăraşi, care au emis pe numele său mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile, fiind depus în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi.